Powered by Blogger.
RSS

I'm alive!!!

Hello lume!!! 

Oh primul meu post in limba romana, Andra a avut onoarea sa posteze inainte. Felicitari!! De obicei m-as fi luat de ea, dar avand in vedere ca ea a tinut in viata blogul nu pot decat sa ii fiu recunoscatoare si sa ii fac surpriza de a ma revedea activa pe blog.
Cred ca v-ati intrebat cu totii de ce romana si de ce acum? In ultimul timp, cred ca atat eu cat si Andra am vorbit sau am ascultat alte persoane vorbind in oricare alta limba dar nu romana. Ne uitam la filme cu subtitrare in engleza, invatam coreeana sau japoneza, sau avem cursurile intr-o limba straina, ascultam muzica straina, etc. Simteam ca imi pierd identitatea etnica, nu pot sa spun ca sunt mandra de tara mama, pentru ca as minti, dar nici nu pot sa neg faptul ca sunt romanca.

Insa subiectul postului de astazi este altul.

Acum cateva zile navigam pe siteurile pentru korean fashion cu gandul ca imi voi gasi inspiratia pentru sezonul toamna-iarna (in fiecare dimineata inainte sa merg la facultate imi pun intrebarea "Cu ce ma imbrac azi?") si din intamplare am zarit o poza care initial nu mi-a atras atentia, priviti:


Ce credeti ca este? Un bustiera cu push-up? Protectoare pentru bust?Corset? Surprizantor nu are legatura cu pastea aceea a corpului. Ci mai degraba cu posteriorul.


Ce vedeti voi in imagine este un mic truc pe care coreencele il folosesc pentru a avea posteriorul mare. Nu vreau sa judec oamenii, dar chiar atat de complexati sunt incat simt nevoia sa poarte un asemenea slip? Okey, mama natura nu a fost prea darnica cu tine si nu ti-a dat un posterior care sa atraga privirile si invidia, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci implanturi sau sa porti slipi cu burete. Mai bine alege calea sanatoasa si naturala si lucreaza-ti corpul, mai ales partea dorsala astfel incat remodelezi acea parte a corpului pe care tu vrei sa o schimbi. Pe langa faptul ca vei obtine rezultatul dorit, este si un mod sanatos de viata. Numai bine impusti doi iepuri dintr-un foc. Si sa nu credeti ca Kim Kardashian este absolut multumita de posteriorul ei mare. Avand in vedere ca si eu fac parte din categoria fetelor cu forme, ne este destul de greu sa ne gasim haine, in special pantaloni care sa se potriveasca formelor noastre fara sa fim nevoite sa le ajustam.

Indiferent de ce nemultumiri aveti fata de corpul vostru, aveti incredere, sunteti frumoase asa cum sunteti. 

Must have of the month:
De acum inainte am sa postez la sfarsitul foiecarui articol cate un obiect care imi va fi must have-ul lunii din diferite domenii. De data aceata am ales ghete cu platforma pentru sezonul de toamna. Imi plac foarte mult culorile khaki si maro. Daca vedeti modele asemanatoare in magazinele din Romania, v-as ramane vesnic recunoascatoare daca mi-ati spune.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

cryptowang said...

am vazut niste ghete asemanatoare la promod...:-? erau maro deschis...dadeau spre galben...
dar le-am vazut acum vreo luna, nu cred ca mai sunt in magazin...:(

iar in ceea ce le priveste pe coreence, sunt complexate din multe puncte de vedere..de fapt est-asiaticele in general, pt ca sunt filiforme si le complexeaza pana si faptul ca au trasaturile rasiale specifice - monolids! mda...chiar asa

Anonymous said...

WOW! Cand am vazut thumbnail-ul pe facebook, primul lucru care mi-a venit in minte a fost Sani goi, apoi bustiera cu push-up dar nicidecum nu m-ar fi dus mintea la asa ceva!! O_O
Asta chiar ca ar fi un subiect pt EatYourKimchi la sectiunea "WTF" :D

Apropo, bine ai (re)venit! De cand tot bantui pe aici, asta e primul post scris te tine pe care-l citesc :)

Andra said...

yay! ai revenit! si sper ca de data asta vei posta mai des ca te mananc daca nu :-L chestia cu slip cu push up este mai mult de cat geniala :)) prima mea reactie a fost WTF? de acord cu Lina. Ar fi un subiect foarte bun pentru Simon si Martina xD
si eu vreau ghete din alea~~

Dee said...

@Jean: Mi-a aratat si mie azi o prietena, ceva foarte asemanator pe un site, romanesc de haine si se incadreaza in buget.Cred ca mi voi comanda.
Si adevar graiesti, asiaticele chiar sunt niste femei complexate. Ai auzit de miros de par murdar?

@Lina: Multumesc. Umm dintre mine si Andra, eu sunt cea care e tot timpul full time busy :)) Dar aflu mereu ce mai e nou pe la noi, sunt omniprezenta :))

Anonymous said...

eh, fiecare are complexe si incearca sa isi imbunatateasca imaginea de sine. cred ca e greu pt ele sa faca exercitii fizice pentru fund cand sunt asa slabe :p

Rinnie said...

Da, chiar au nevoie de buttpads fiindca ele nu au forme si sunt complexate, mai ales cand sunt comparate cu europencele. Sunt mult mai bune buttpads decat implanturile.
Sincer, cum vrei sa isi lucreze partea dorsala cand ele sunt relativ plate? Nu au ce lucra. Eu am un ditamai ass-ul fiindca am soldurile mari si joase, indiferent cat l'as lucra, nu o sa se observe prea mult. Valabil si la alte persoane.

Si congrats on the blog :3

Anonymous said...

ma tot gandesc la prostia aia de push-up pt fund... Credeti ca chestia asta a foloit Sandara Park pt videoclipul lui Taeyang "I need a girl"? A fost si un articol pe allkpop despre asta... :-?
(aia au tradus ca fiind buttpad...)

Anonymous said...

da :)) la fel si kan mi young in noul ei vid

Post a Comment