Powered by Blogger.
RSS

Review on After School's Japanese version of Diva

Buna tuturor!

    Azi am luat Twitter-ul la "puricat". Din prea multa plictiseala citeam fiecare tweet in parte :)) Hongki si JYJ au fost foarte activi, mai ales JYJ, (crazy dudes fooling on Twitter) si din intamplare am observat tweet-ul lui Kahi din After School, pana aici totul ok, insa ce mi-a atras atentia a fost linkul atasat, un video de pe Youtube. Este vorba de noul videoclip pentru varianta japoneza a melodiei "Diva" plus intro-ul "Tap Slap".


Prima mea reactie a fost " WTF? Kahi chiar hoinareste pe Youtube? Oh sau poate e contul oficial al lor". Dar surpriza, cand ma uit era contul unui fanclub, care e international din cate stiu eu. Apoi am avut o a doua reactie de "WTF?" dupa ce am vazut videoclipul.


 

   Pentru varianta japoneza, After School nu doar ca au filmat un nou videoclip dar au si o noua coregrafie, ceea ce este un first pentru K/J-Pop, mai ales ca tema (conceptul) nu este diferit fata de varianta coreeana. Unele miscari din vechea coregrafie se regasesc insa majoritatea sunt brand new. Cea mai mare nemultumire a mea este miscarea cu palmele intr-un loc sugestiv. Doamna coregraf/a ati vizionat prea mult Rainbow si "Come, come, come to me" move? Insa cu ceea ce nu ma pot obisnui sunt vocile loc mult prea editate, mult prea multe (cand au lansat varianta coreeana erau doar 6). Nici macar nu inteleg ce spun, nu ca as fi eu maestra in japoneza, dar de obicei inteleg pronuntia.

   Legat de imbracaminte, este 100% destinata publicului masculin japonez. Pentru ca numai in fanteziile lor se pote combina pielea neagra, un corset si volane roz...aa si balerini in picioare. Mai in gluma mai in serios, mai rautacios sau mai bine doritor, fetelor, nu o sa le intreceti niciodata pe SNSD cu un asemenea videoclip. Pledis ar trebui sa investeasca mai mult in voi. Meritati mult mai multe.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Rinnie said...

Nu e un first sa fie alta coregrafie si alt MV.
Cat despre imbracaminte, e deplorabila. Puteau gasi ceva mai putin. . . pornografic :) Fiind vorba de AS aveam asteptari mari, dar cand a aparut am avut o reactie proasta. Melodia nu imi place, prea mult auto-tune si synthesizer, iar MVul, nu am cuvinte.

Andra said...

si mie imi place mai mult varianta coreana din motive evidente, adica auto-tune; video e facut sa fie ieftin pentru ca probabil au zis ca nu merita sa investeasca atata in el din moment ce e primul. melodia conteaza, right? sau poate nu au avut bani :)) cat despre imbracaminte, imi plac fustitele alea roz chiar daca sunt prea scurtutze. cum spuneai si tu - for male audience :D coregrafia iarasi [partea schimbata] e foarte japanese-style. e ok, dar ma asteptam la mai mult :P poate pe viitor isi vor arata adevaratul potential.

Dee said...

@Rinnie: Da, stiu ca au mai fost facute alte mv-uri fata de cele originale, dar n-am vazut niciunul care sa aibe alta coregrafie.
@Andra: Mie mi se pare ca outfitul lor e ca un costum de la sex shop :))

Post a Comment