Powered by Blogger.
RSS

Shopping on a rainy day

Food court, Iulius Mall Timisoara


 Buna tuturor! Brr ce frig e afara, tocmai m-am intors cu Andra de la cumparaturile de sfarsit de saptamana si vreau sa spun ca am INGHETAT! Gosh daca e asa frig in octombrie atunci in decembrie cum va fi? Must buy new cloths. Yes, yes, YES!!
Ca tot veni vorba de ce anume purtam sau nu, am primit un call pentru confirmarea comenzii botinelor. Intr-un final, am gasit un magazin online, in care am vazut niste botine asemanatoare cu cele pe care eu le-am declarat must have-ul lunii. Mi-au spus ca imi vor livra coletul prin curier si ca probabil va ajunge luni sau marti, abia astept. Este prima data cand imi comand incaltaminte dintr-un magazin online si marturisesc ca sunt putin speriata de faptul ca s-ar putea sa nu mi se potriveasca, port un numar destul de mic si anume 36, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, in magazinele pe care eu le frecventez nu prea gasesc marimea mea. Imi pastrez optimismul si ma gandesc ca totul va fi bine.
Prin mall am aruncat o privire la noile colectii din Terra Nova, Bershka, Pull and Bear si New Yorker. Ne-a picat fata si mie si Andrei cand am constatat ca indiferent de magazin preturile la blugi sunt intre 150 si 200 de lei. Culmea e ca designul era simplu, materialul subtire si pretul astronomic. Decat sa imi iau blugi cu 200 de lei care nu-si merita banii mai bine mai economisesc si imi iau Birkin bag. Intr-un final nu mi-am cumparat nicio piesa vestimentara pentru ca nu am vazut ceva ce sa imi atraga atentia. Deci a fost window shopping. Iar dupa atata efort ne-am oprit sa mancam si cum ne era dor de chinese food, am mers la locul nostru preferat si anume:
Chinese fast food in Iulius Mall
Se vede ca nu am mai fost demult, pentru ca stateam amandoua si ne holbam la noile meniuri si nu stiam ce sa alegem, Andra a fost clasica, si-a luat pui shichuan si orez cu legume, insa eu am decis sa ies din rutina si mi-am luat pui cu legume picant, facut dupa o noua reteta si ceva ce aplaneaza iuteala-teitei in soia.
Pui Shichuan si orez cu legume

Pui cu legume picant si teitei in soia


Si cum ne-am asezat si la una dintre mesele cu mini tv incluse, mi-a atras atentia Halle Berry facand reclama la produsele Revlon, dar imaginea s-a schimbat si surpriza, au aparut in schimb haioasele desene coreene: Bernard the bear. In timp ce faceam eu poze, Andra se uita "captivata" la ecranul de pe partea ei:

La plecare, am observat noile decoratiuni de Halloween, cred ca pana atunci eram prea ametite de foame pentru ca nu-mi amintesc nici cum am ajuns in food court :)) Dar la intoarcere observam tot felul de detalii care pana atunci le-am ignorat cu nonsalanta :))
Si vazand aceasta silueta mi-a venit ideea sa facem "Asian Halloween Party", ramane se discutam si cu alti prieteni in legatura cu evenimentul. Deci daca urmariti acest blog si stati in apropriere de Timisoara, come and join us!!!
Iar pentru finalul postului, va voi arata noua noastra descoperire pentru fanii asia-related din zona de vest a Romaniei. Se deschide Asia Center ce se vrea a fi un complex comercial in domenii gen: haine, incaltaminte, utilitare, etc. si este chiar la doi pasi de casa mea, pe str. Gherghe Lazar chiar langa Kaufland.

Abia astept sa ii fac inaugurarea!!!!

Concluzia zilei de azi este: do not go shopping on a rainy day unless you really have to.
Weekend placut. Bye bye!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

cryptowang said...

nu stiam ca desenele cu bernard sunt coreene :)) cateodata pot fi atat de enervante, Doamne! te si saturi cand vezi ca saracului urs i se intampla mereu cate ceva :))

si in bucuresti s-a deschis china town (cu haine, etc)...nu suna la fel precum asia center, dar cred ca in mare are cam aceleasi chestii prin el :-?

Andra said...

chiar daca vremea a fost super nasoala, m-am distrat :D si mancarea a fost delicioasa! <3

Dee said...

@Jean: Ah China town, de cand tot vreau sa merg, dar niciodata cand sunt in Bucuresti nu apuc :))
@Andra: Yeah me too..

Anonymous said...

Acum vreu si mai mult sa vin in Romania TT_TT

cre-cre said...

Windows shopping e cel mai tare! Imi place sportul asta, nu ma stresez ca tre sa cumpar ceva si nici ca o sa raman fara bani.

De unde ti-ati comandat botinele? Sunt curioasa daca e magazin romanesc sau de afara. Eu am facut comanda de la bon prix dar m-am enervat da a durat cam o luna sa trimita coletul si vara deja trecuse, asa ca am zis pass la posta si l-am trimis inapoi.

Dee said...

@Cre-cre: De la hainetari.ro :)) Este romanesc, nu stiam de el pana acum cateva zile cand mi-a recomandat cineva. Mie mi-l trimis prin curier, ajunge in 1-2 zile, depinde.

paatriciaa said...

Asia Center <3 yaaaay *O*

Post a Comment