Powered by Blogger.
RSS

Cooking night

Hello lume :) Am venit sa va torturez din nou cu mancare. *evil smirk*

Duminica trecuta am fost la Iza la apartament la cina. A fost ultima cina inainte ca Tomoko sensei sa se intoarca in Japonia. Am ajuns pe la ora 6, asa cum am fost instruita. Apartamentul ei e la 5 pasi de statia de tramvai asa ca nu am avut probleme cu gasitul. Dupa ce am petrecut clipe de cosmar intr-un lift vechi si creepy care din fericire nu s-a blocat cu mine [s-a blocat cu Denisa] si mi-am tras sufletul, m-am pus sa ajut prin bucatarie. Rugamintea mea a fost sa spal vasele pentru ca la aia ma pricep si nu risk sa tai pe cineva sau sa creez alte probleme. Dar pe langa asta, am facut si altele cum ar fi sa curat cartofii, sau sa invart in jeleu pana s-a intarit. So...i wasn't that useless afterall :) 
Ca fel principal am avut supa de rosii si un "platou" cu orez, tocanita de vita garnisite cu rosii, varza, salata si un strop de maioneza + o salata facuta din castraveti, mere si o mana de taitei de orez
Tocanitza de vita cu cartofi
Cum arata totul la final
Salata
Pe masura ce gateam cand vedeam bunatatile din oale stomacul mi se strangea tot mai tare si salivam de nu stiam cum sa ma mai opresc. La un moment dat n-am mai rezistat; am spus "mi-e foame" si sensei a zis ca si ei ii e, dar sa mai am rabdare ca nu mai are mult. M-a ajutat si faptul ca mai beam cate o gura de Pepsi Twist si ca faceam altceva care imi distragea atentia de la foame. Cand ne-am pus sa mancam nimeni nu s-a uitat la supa de rosii si am dat navala pe farfurii. Eu am spus din start ca nu vreau pentru ca I don't fancy it, dar am inteles ca s-a facut din cauza ca ar fi fost buna si o supa si ca altii ar fi vrut. Well..what can I say? Sunt sigura ca a fost buna si supa.
Ca desert am avut Raffaello de casa facute de Iza cu ajutorul lui Marcel, jeleuri cu gust de mere verzi si rodie la care am ajutat si eu putin si DANGO facute de sensei. Omg cand am vazut dango am zis ca visez. De cand asteptam sa mananc asa ceva~ Tot am vazut prin drame ca mananca si mi se facea pofta, dar in Romania cam greu sa gasesti. Sunt super bune!!! Au gust similar cu gombotii [galustele] cu prune si sosul ala de deasupra e dulce. Mai vreau~ *daydreaming*
Jeleu de rodie - in the making

Jeleu de rodie
Dango
Dupa un festin atat de delicios si bogat ne-am mutat in camera si am jucat un boardgame numit Activity. Nu stiu cati dintre voi il stiti, eu una nu am jucat in viata mea, dar e destul de simplu: ai o plansa cam ca la Nu te supara frate!, carti pe care sunt scrise instructiuni cu A,B,C, D si niste pioni cu care avansezi. In functie de A,B,C si D trebuie sa desenezi ceva, sa descrii ceva fara a folosi cuvintele date, mima ceva, etc iar colegii tai de echipa trebuie sa ghiceasca. Nu am jucat mult, dar a fost foarte haios. Nu am mai ras asa demult. Trebuie sa mai jucam candva. Satisfactia mea a fost ca atunci cand am plecat echipa mea era pe primul loc. E bine sa te retragi in culmea gloriei :> Poze nu am facut doar mancarii, dar nu am sa le pun pe aici pentru ca sunt embarrasing si ma omoara daca se intampla asa ceva. Am promis ca nu o sa apara pe net.
Am plecat pe la 11 cand Adi, prietenul Denisei, a venit dupa noi cu tramvaiul si am facut ocolul cu el pana am ajuns la mine. Am fost doar noi 3 in tramvai pana acasa majoritatea timpului pentru ca putinii oameni care urcasera au mers vreo 4 statii si au coborat. Imi place cum arata orasul noaptea. E liniste, desi acum e frig. As vrea sa ma plimb noaptea sub clar de luna [mai ales vara] nu pentru ca e romantic ci pentru ca ma linisteste.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

paatriciaa said...

Yummi <3

Lexie said...

iar mancare? :X:X i am drooling! nu ai pic de mila XD

cryptowang said...

o Doamne! x__x =P~ tocanita aia arata de.li.cios!!!

Cassiana said...

Dragut!! <3 <3
In sfarsit am pofta de mancare!!
Nu am mai mancat de 2 zile. :)) *fuge la bucatarie*
Arata delicios totul. *.*

Post a Comment