Powered by Blogger.
RSS

A day with Oji-chan [part 2]

Ieri, la aceeasi ora, ne-am intalnit cu oji-san la fantana pentru ultima oara anul asta deoarece azi deja e probabil in avion in drum spre casa. Din nou am luat un taxi sa mergem la mall unde e cald si bine. 
Primul stop a fost Starbucks unde miroase a cafea proaspata, dulciuri si unde e mereu plin cu toate ca lumea se plange ca nu are bani. Personal am fost doar de 2-3 ori la Starbucks incluzand ziua de ieri. Nu beau cafea decat in situatii disperate si mi se pare scump localul, desi trebuie sa recunosc faptul ca produsele sunt intr-adevar de calitate.
Asteptandu-i pe Marcel si Iza care au anuntat ca intarzie putin ne-am comandat ceva de baut/mancat. Eu mi-am luat Blueberry something-something [nu stiu cum se numeste, dar seamana cu granita] si o gogoasa invelita in cioco, Alex cu Cati si-au luat cioco calda, iar ojisan un latte.
Blueberry Granita :P
Ciocolata calda
Am observat ca magazinele deja isi pun decoratiuni de Craciun. Starbucks nu face exceptie. De la paharele in care se servesc bauturile, la geamurile localului si au chiar si un mic pom de Craciun impodobit intr-un mod original, dar simplu.

Dupa ce a sosit in sfarsit si Marcel, ne-am mutat sus la Food Court pentru ca ni se facuse foame.  Toata lumea lauda Kartoffel asa ca am decis sa incerc si eu. Mi-am luat un cartof copt cu pui picant si ciuperci [pe care le-am dat la o parte ca nu erau multe] si o salata pentru ojisan. Mi-a placut. A fost nici foarte picant, dar nici foarte bland. O sa imi mai iau asa ceva in viitor si vreau sa incerc si cu altceva.
Cartof copt cu pui, sos picant si ciuperci

Restul au mancat iarasi de la Sushi Bar. Mereu ma impresioneaza cantitatea de wasabi pe care o foloseste Alex la sushi. Isi pune vreo lingurita jumate sau chiar doua in sosul de soya. Inteleg ca ii place picant, dar eu nu stiu daca as rezista la asa o cantitate :)).
Wasabi
Dupa o cina copioasa am baut un ceai cald. Eu am ales:
Hojiki - ceai prajit
Din nefericire pentru mine, ceaiul nu era indulcit, dar nici gretos de amar nu era, asa ca am reusit sa beau o jumate de cana. Mai mult nu mai incapea in burta ca deja eram full.
Am plecat la 10 de acolo, dar la cat eram de relaxati si cu burta plina, cred ca mai stateam acolo vreo 2 ore daca nu se inchidea mall-ul atunci.
Si cam atat cu distractia pentru mine. Trebuie sa ma pun serios pe terminat proiecte. De abia astept sa vina vacanta de iarna!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Lexie said...

numai bunatati mananci de fiecare data! so jelly :(

cryptowang said...

numai bunatati mananci de fiecare data! so jelly :( [2] xD adica sunt perfect de acord cu lexie!
apropo, ceai prajit...suna ciudat...xD iar tu nu bei ceaiurile neindulcite, eu le detest cand sunt indulcite! nu-mi place deloc aroma aia de zahar/miere in ceai, prefer sa-l beau simplu - tin plantele sau plicul mai putin in apa :)

cre-cre said...

Chiar ca numai bunatati!
Deja imi e foame si din pacate sunt la servici si avem decat o cantina in apropiere. Oricum, cand mananc pilaful o sa ma gandesc ca e orez asiatic si snitelul este caracatita data prin ou si prajita ^o^

Cine este Oji-chan? Profesoara ta de japoneza? Pare super draguta.

Andra said...

@jean: suna ciudat, dar nu e prajit, cred ca e ceai negru...sau brown tea. nu stiu ca nu ma pricep... asa scria in meniu, asa spun si eu :))

@cre-cre: oji-chan este defapt batranelul cu care nu am pus eu poza :)). am uitat xD gomene~ oji-san/chan/sama inseamna defapt batranel/bunic. e echivalentul lui "ajussi" in coreana. noi ii spunem ojisan pt ca evident nu ne permitem sa ii spunem pe nume chiar daca stim cum il cheama si in plus e mai cute asa :)) si am impresia ca am mai pus poze cu el, dar pe celalalt blog care acum nu mai e :-?
si da, japoneza pe care o vezi in poza e profesoara mea de japoneza - Tomoko sensei :)

Adri said...

Arata bine cartoful ala :).

Lina said...

ceai prajit :D

mi s-a facut foame! am citit despre mancare pe un alt blog, acum iarasi mancare :D~

Andra said...

@Adri: mie mi se pare ca arata un pic cam scarbos in poza, dar a fost bun :))

@Lina: ai baut vreodata ceai prajit? deci clar acuma tre sa iti faci ceva de mancare ca sa iti treaca pofta XD

Post a Comment