Powered by Blogger.
RSS

TGIF- Starbucks hang out

Hello!! You TGIF too?

Cum? Ce e TGIF? Ehehe... TGIF = Thanks God it's Friday.
Makes sense doesn't it? Abia asteptam weekend-ul. Am avut o saptamana...nu pot sa zic naspa, dar a fost asa...friguroasa. Nu m-am putut trezi la timp pentru cursuri si cand m-am trezit am dardait mergand pana in statie si asteptand express-ul si el parca din adins nu mai venea. La facultate aveam chef de orice, numai sa fac ce trebuia nu, miercuri spiritul de student din mine a dat semne sa fie inca in viata, pentru ca proful de la programare asistata pe calculator ne-a prezentat regulamentul concursului pus la cale de Continental. Este vorba de un concurs de amenajare a spatiului verde din fata Muzeului Satului din Timisoara. Se pun la cale premii in bani, pentru primele trei locuri. Premiul 1 - 1500 de euro, al 2-lea 600 de euro, respectiv al 3-lea 300 de euro. Am si colega de echipa, Cristina, chiar daca asa vom impartii banii, important e ca am mai multe sanse de castig. Vreau locul 1 sau 2 pentru ca vreau sa investesc banii castigati in KFCR. Avem nevoie de multe chestii si nu avem deloc buget. Deci echipa noastra trebuie sa castige macar unul dintre locuri. Fighting!!

Latte Caffe & Ciocolata calda
Cat despre ziua de azi, Andra m-a sunat sa ma invite mai spre seara in oras, am mers la Starbucks pentru ca unul dintre colegii ei i-a spus ca se serveste cafea gratis. Eram curioasa sa stiu cu ce ocazie, asa ca am spus ca merg. Am ajuns mai repede pentru ca imi imaginam ca daca e ceva gratis atunci sigur va fi full, dar nu a fost mai plin ca de obicei, era un grup micut inghesuit intr-un colt si am observat ca le servea cafea dar in niste pahare ca niste shot-uri de tequila. Am renuntat la ideea de a mai bea ceva gratis, asa ca ne-am cumparat amandoua, eu caffe latte si ea ciocolata calda. Trebuie sa spun ca e mult mai buna ciocolata calda de la ei decat imi aminteam. Imi voi lua data viitoare yumm yumm.

"Dozo!Dozo!"
 
Parca as fi la un date
A fost un outing reusit, am ras, am glumit, ne-am eliberat de stresul acumulat in timpul saptamanii, de aceea am de gand sa mai fac din TGIF o traditie a noastra. Si asa in ultima vreme cam in fiecare vineri am avut ceva de facut, Friday it's gonna be our day!!

Apropo, cum e la voi in oras? Pentru ca la noi apar din ce in ce mai multe ornamente de Craciun. Mall-ul a inceput de saptamana trecuta, sunt putine, dar sunt sigura ca odata cu luna decembrie vor fi peste tot, eventual te vei impiedica de ele. Ahh abia astept Craciunul, abia astept cadourile, abia astept turta dulce si saloanele.
Trebuie sa ma gandesc ce cadouri voi face anul asta si cui si ce anume vreau eu anul aceste si cum sa le obtin *evil laugh*. Glumesc, nu vreau nimic in mod special. Insa sunt curioasa cine va fi my "Secret Santa".

"Uite, un balon albastru, Super Junior si-a trimis ELFii dupa noi"
Weekend placut. Bye bye!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

12 comments:

Andra said...

"Friday it's gonna be our day!!"

sustin ideea sa stii :)) :D

Lina said...

succes la concurs!! Sper sa castigi locul intai! \^0^/

Lexie said...

cred ca peste tot e la fel XD adik si in cluj au inceput sa faca pregatiri pentru craciun, au pus decoratiunile prin oras si au adus un brad imens in centru. O.O IMENS! i'm telling you

Dee said...

@Andra: Stiam, de asta am si propus :))
@Lina: Multumesc, sper si eu sa castig.
@Lexie: In TM nu e nimic prin oras, doar mall-ul e pimped. Cred ca au vrut sa fie primii.

cryptowang said...

cum e la facultatea la care esti? e greu? sunt curioasa pt ca m-ar tenta si pe mine ceva de genul xD

Dee said...

@Jean: Nu e greu, primii ani sunt mai intensi ca sa zic asa, pentru ca ai mai multe materii, dar in anul 3 si 4 este mai ok. In anul 1 iti cam umple capul cu tot felul de informatii pe care nu le vei folosi, dar asta este ceva standard pentru facultatiile de la noi, in al doilea al am intrat ca sa zic asa in branza si in al treilea este chiar fain, materiile sunt chiar cele pe care eu mi le doream sa le studiez. In anul patru am auzit ca e si mai bine. Daca vrei sa aflii mai multe atunci as putea sa postez numai despre asta odata.

MiiutaChan said...

Ce dragute sunteti... auuu si ce ornament fain. Si Bucurestiul incepe sa prinda viata, dar mie imi e din ce in ce mai dor de marea mea. Vreau sa ninga si atat:)) Have a nice weekend girls;)

Dee said...

@Mia: Sank you~~ Si eu vreau sa ninga, ador iarna din cauza zapezii, abia astept sa o bat pe Andra cu zapada :))

Andra said...

yah yah yah~ atat iti trebuie :))
si thanks, mia-chan :* la fel si tie!

cryptowang said...

mi-ar placea sa aflu mai multe informatii, sunt curioasa si de materii...adica ce materii se fac. eu in general fug de mate, fizica..., dar ma atrag cele ce tin de creativitate. <3 facultatea la care esti imi suna bine xD

Dee said...

Mate am facut un singur semestru, am mai facut argochimie, biofizica si meteorologie, dar nu e asa rau cum parte sunt doar chestiile de baza adaptate la natura, tot un semestru fiecare.

cryptowang said...

mersi pt informatii! :)

Post a Comment