Powered by Blogger.
RSS

Winter came


Lucy
De cateva saptamani incoace s-a facut din ce in ce mai frig. Frunzele copacilor au inceput sa cada cu repeziciune si acuma de abia daca mai gasesti un copac care nu e "chel". Si daca stai sa te gandesti nici bine nu a trecut luna noiembrie. In ultimii ani, se face trecerea tot mai brusc de la vara la iarna. Nu imi place. Adica e enervant sa fii intr-o zi imbracata in tricou si pantaloni scurti si a doua zi tu trebuie sa iti iei 5 pulovere pe tine, dar tu nu stii si mergi in tricou, a doua zi ai febra 38. Bine, e cam exagerat, but you get the idea. Ca sa nu mai spun ca in jurul meu toata lumea tuseste si se plange ca a racit. Din fericire, eu am scapat deocamdata. Dar o sa vad eu primvara cand o sa fiu eu cobza si toti o sa fie sanatosi. Not funny. >.<
Pisicile mele inca de cand s-a dat drumul caldura nu prea mai merg afara ci dorm pe calorifer. Dar de fiecare data cand vine Dee la mine si mergem la cumparaturi, Lucy si Tzitzi ne conduc mereu pana la capatul aleii indiferent de vreme.


Ningea, dar nu se prea vede
Ieri eram la ora de Budget & public treasury si rezolvam un task dat de profa, care a trebuit sa plece putin sa rezolve niste chestii. Si cum eram noi 5 concentrati acolo sa lucram, numai aud ca spune cineva "waaaah ~ ninge!!!" In secunda 2 toti am dat jaluzelele la o parte si ne uitam cu stupoare si bucurie ca intr-adevar ningea. Vladut si Nana si-au scos i-phone/aparatul si au facut poze pe geam in speranta ca vor prinde si fulgii. Din pacate nu se prea vedeau. Uneori imi doresc ca fulgii sa fie mai mari ca sa pot sa le fac poze. Dar nu stiu cat de bine ar fi daca ar fi foarte mari. Nu a nins mai mult de 5 minute, dar asta arata ca oficial iarna a venit. Apoi totul s-a transformat intr-o mini sedinta foto care s-a terminat cu cateva secunde inainte sa vina profa. Talk about timing lol. Si am observat ca Nana tot reuseste sa faca multe poze cu noi. Trebuie sa ii duc neaparat un stick sa mi le dea si mie.

Stiu ca sunt Lucy - biased desi incerc foarte tare sa nu fac discriminare intre pisicile mele. Faza e ca la noi, Lucy e pisica mea si Tzitzi e a lui matusa-mea. Lucrul asta se vede de la o posta. Lucy doarme cu mine, e prima care vine sa ma intampine cand vin acasa, etc. pe cand aia mica e tot timpul dupa matusa-mea. Deci o parte de vina am si eu pentru ca o sperii cu iubirea mea excesiva, dar si pisica pentru ca nu prea ma suporta. De abia apuc sa o mangai. Rare sunt ocaziile astea. Saptamanile trecute s-a intamplat un miracol ca sa spun asa. Tzitzi se juca in camera la mine si am reusit sa ii fac poze si chiar sa o filmez. E super draguta, dar pacat ca nu ma iubeste. Uite si rezultatul!
TziTzi playing

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Lexie said...

cats are evil! nici eu nu o iubesc pe aia mica :)) e cam prostuta.. omg, aici s-a si depus zapada O.O nu multa, dar am reusit sa fac niste poze:p

cryptowang said...

ador pisicile negre! si parca stiu de fobia unora pt pisicile negre, deoarece atunci cand sunt acceptate intr-o familie parca te rasplatesc! :)

intr'adevar...trecerea de la vara la iarna si de la iarna la vara este foarte scurta! nu apuci sa te bucuri de covorul colorat de frunze si nici de copacii infloriti :(

Andra said...

@lexie: mai ales lucy e evil :)) ce mai astepti? pune pe blog :)) aici s-a depus putin pe masini si gata xD

@jean: da, sa stii ca si ale mele simt daca vine cineva care are superstitie sau nu suporta pisicile in general. odata a venit cineva care nu suporta pisicile si era: eww~ pleaca! si incepuse sa le spuna shitz! baaa~ baaa~ don't get me started cu asa ceva ca te manac de viu. i-am zis la aia vreo 2 :))

cre-cre said...

Ce sumpe sunt! Era si timpul sa te lauzi cu grasunele tale. A trecut cred ca un an de cand am vazut-o ultima data pe Lucy.
Tot neagra e :P

Off, sa stii ca si Suzi a lui Johnny nu ma mai iubeste. Stie ca mi-am luat un marlan acasa.

Dee said...

Noroc ca sunt eu paparazzo, ca la cat e de energica Lucy abia daca o prinzi in poze, ma refer la cele in care se distinge in peisaj.

MiiutaChan said...

Kawaii neko:)) Ba eu sunt sigura ca te iubeste. Abia astept sa ninga si aici, sa ne batem cu zapada... sa facem omuleti albi...ah... mai este putin si uite ca vine si Craciunul, deci iarna o sa isi intre in drepturi. Bear hug Andra!

Andra said...

@cre-cre: da sunt super dragute! numai ca ma cam si enerveaza cateodata :))
@mia: Da, dar nu asa de tare ca pe matusa-mea. sa vezi ce a facut cand a plecat de acasa. prapad!! nu stiam ce sa mai fac sa o linistesc >.< de abia astept craciunul!!! *hugs back*

Post a Comment