Powered by Blogger.
RSS

Christmas presents!


Mirosul de turta dulce, saloanele din pom si vinul fiert fac din Craciun o sarbatoare a rasfatului. Sa nu mai zic de sarmale, cozonac si alte preparate ce mie personal imi omoara stomacul, dar pe care tot le mananc pentru ca fie asa m-am obisnuit, fie imi e pofta. Pe langa asta, de Craciun si de Pasti sunt singurele momente in care stau in bucatarie in acelasi timp cu mama mea si nu ne scoatem ochii una celeilalte pentru ca fiecare stie ce are de facut, dar parca avem mai multa ingaduinta.

Pe langa mancare, Craciunul mai reprezinta si cadouri. Desi nu mai suntem copii sa credem in Mos Craciun si ale lui aterizari pe cos, respectam in continuare traditia daruirii si ne facem cadouri unul altuia.
Anul acesta am fost Santa pentru multa lume, Andra, parintii mei, prietenul meu si familia lui, colegi si chiar si pentru Alex si Delia care sunt departe de mine. Am fost "Secret Santa" in proiectul cu acelasi nume lansat de Hallyudex but I kinda sucked la capitolul inspiratie. Totusi ma bucur sa stiu ca Andrei i-a placut portofelul multifunctional primit cadou de la mine.


Lexie i-a facut Andrei cadou turta dulce mai sus, o pereche de casti pufoase si un breloc motan.



Insa dintre toate cadourile pe care le-a primit (in afara de cel de la mine) cel mai mult mi-a placut esarfa din partea lui Lily, este fluffy si tine de cald. Sa nu mai zic ca este foarte chic si vintage.



Si eu am primit un accesoriu chic, un lant cu ceas ca medalion. Il ador si nu doar din cauza ca imi doream demult un nou ceas ci si din cauza ca are forma unui fluture. Este un accesoriu modern care se potriveste perfect cu garderoba mea si evident ca doar Andra putea sa stie asta din moment ce este un cadou de la ea.





Prietenul meu mi-a facut cadou o gramada de dulciuri, nu stiu ce a vrut sa insemne asta, cred ca sunt cam amara si vroia sa ma indulceasca; dar surpriza, dupa ce am mancat jumate din cate erau, am descoperit un doi oameni de zapada. Unul dintre ei ii ofera celuilalt un piggy-back ride, sunt asa cute.


Ah si pe final vreau sa va zic ca mi-am facut si singura cadou. O pereche de pufosenii care sa imi protejeze urechiile inghetate de gerul de afara. Pana data viitoare va urez: LA MULTI ANI! cu ocazia Anului Nou si va rog sa anticipati noul meu post despre fashion si achizitiile cu ocazia noului an.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

cryptowang said...

imi placefoarte mult lantisorul cu ceas, am vazut si in forma de carabus sau bufnita :) eu am unul rotund, cu capac, cu un cap de bufnita pe el x]
si-mi plac si castile cu puf pe care ti le-ai cumparat singura, de mult caut si eu ceva asa, cu cordeluta subtire >.< dar nu gasesc...:/

anyways, la multi ani cu ocazia anului nou si un an nou fericit si plin de impliniri!!! :)

Andra said...

ma bucur ca ti-a placut ce ti-am luat :D si sunt foarte multumita de cadourile primite anul asta :)

@Jean: La multi ani! An nou fericit ^^

Post a Comment