Powered by Blogger.
RSS

Love love love

Love love love~
Everybody clap clap clap
I want you back to me
Kkumeseorado doraondamyun
Sesangeul da gajin geot gateultende


Stiti ce cantec e asta? CN Blue - Love. Unul dintre preferatele mele de la ei. De fapt nu cred ca exista o melodie de la ei care sa nu imi placa. Dar nu despre asta voi vorbi astazi, ci despre comedii romantice vazute recent. Pana acum am facut review la filme de actiune, fantasy si am spus ca inainte sa se termine anul asta sa mai fac la comedii romantice care se adunasera cam multe pe lista mea. Filmele cu prea mult romance nu sunt genul meu, dar cateodata, daca au comedie in ele si consider ca merita, ma uit. Ca sa nu va mai tin in suspans, sa incepem!

1. Hall pass
Pentru ca fetele erau plecate la sat si eu mi-am petrecut Craciunul singura intr-o plictiseala fara pereche, am decis sa fac maraton de comedii romantice. Primul film vazut a fost Hall pass, povestea a doi soti care intampina dificultati in mariajele lor, iar sotiile decid sa le dea un fel de vacanta de la casnicie pentru o saptamana. Ideea le surade dar la finalul filmului fiecare decide ca isi iubeste sotia foarte mult si nu are nevoie de alta femeie in viata lui.
Avand in vedere ca unul din personajele principale e jucat de Owen Wilson, care, dupa parerea mea, e un actor super care joaca in filme tari, filmul va fi pe masura asteptarilor mele. M-am inselat amarnic. Cred ca e cel mai prost film facut de el in intreaga cariera. Tot filmul a fost BORING! N-am ras nici macar o data. Nici nu stiu cum am avut rabdare sa ma uit pana la final. Se vede ca sunt sarpe in zodia chinezeasca. Am o rabdare de fier. Sau poate e din cauza ca plictiseala a fost asa mare ca orice era bun. xD

2. Bounty hunter
Alt film cu actori de la care aveam asteptari mari [Jennifer Aniston si Gerard Butler] dar care a dat un fail de zile mari. E vorba de un vanator de recompense, fost politist, care afla ca urmatoarea sa tinta e fosta lui sotie care e reporter si lucreaza la un caz de omucidere acoperit de politie. La scurt timp dupa reuniune, acestia se afla in tot felul de situatii in care sunt nevoiti sa se salveze unul pe altul.
La fel, filmul a fost atat de plictisitor incat am vrut sa inchid player-ul, dar cand am vazut ca mai are 20 de minute am zis ca mai rezist atat. Iarasi rabdarea mea de fier a iesit la iveala. Jennifer isi petrece jumate de film fugind de fostul sot sau venind cu tot felul de minciuni si idei ingenioase [sau nu prea ingenioase] ca sa scape de catuse, pana cand isi dau amandoi seama ca fug de aceleasi persoane si hotarasc sa se ajute reciproc, timp in care isi dau seama cat de mult inca se mai iubesc. La final se impaca si traiesc happily ever after bla bla. Not funny.


3. Our family wedding

Nici asta nu a fost prea grozav, dar am ras putin de tot. Pot sa spun ca a fost un romance classic la baza, fiind vorba despre saptamanile stresante si tensionante dinaintea nuntii unui cuplu tanar mai ales din cauza socrilor care nu se intelegeau deloc. Tin sa mentionez ca umorul acestui film a fost bazat pe replici putin rasiste. Tatal mirelui avusese o casnicie esuata cu mama acestuia de aceea era un afemeiat care nu mai credea in iubire adevarata, dar cu toate acestea lasa decizia la latitudinea baiatului, avand deplina incredere in el. Pe de alta parte, tatal miresei era un traditionalist convins care nu voia nici in ruptul capului sa o lase pe fiica sa se casatoreasca cu asa un tip fara sa isi fi terminat macar facultatea. In ciuda certurilor constante intre socri, finalul este unul fericit: cei doi se casatoresc si cele doua familii devin una. Filmul asta a fost mai mult romantic decat comedie, dar nu m-a plictisit atat de tare ca si celelalte doua.


4. The back-up plan
Jennifer Lopez stie sa isi aleaga proiectele in care joaca. Nu stiu daca am vazut vreun film in care sa joace si sa nu aiba succes. The back-up plan spune povestea unei femei singure care naste gemeni prin inseminare artificiala si in aceeasi zi isi intalneste iubirea vietii. Practic tot procesul asta de fall inlove-get married-have kids este inversat. Au fost multe faze amuzante. Am ras cu pofta si in acelasi timp am vazut cam prin ce trece o gravida din punct de vedere emotional, fizic, psihic si de asemenea cum reactioneaza barbatii in astfel de situatii. La partea cu romance nu a fost exagerat si felul in care el incerca sa o cucereasca era chiar foarte cute. Mi-a placut. In plus se vedea ca actorii aveau si un anumit chemistry. Le statea bine ca si cuplu. Merita vazut chiar daca nu va plac foarte mult filmele romantice, iar daca va plac, cu atat mai mult!






5. My girlfriend is an agent

Asta e o comedie romantica combinata cu actiune vazuta impreuna cu Dee. Este similara cu Mr & Mrs Smith, doar ca accentul se pune mai mult pe fazele amuzante, nu pe actiune. Este povestea lui SuJi care este agent secret si a prietenului ei, JaeJoon care, suparat de absentele ei, o paraseste si pleaca in strainatate. Trei ani mai tarziu JaeJoon se intoarce in tara ca agent secret, iar cei doi se reintalnesc, afla secretele pe care le au unul fata de altul si reusesc sa distruga planurile diabolice a mafiei rusesti. La fiecare pas este cate o faza care te face sa razi. Eu cu Dee la un moment dat trebuia sa oprim filmul pana terminam de ras ca altfel pierdeam secvente intregi. Rolurile principale sunt jucate de Kim Haneul si Kang JiHwan, actori cunoscuti din filme/drame ca Too beautiful to lie sau Hong Gil Dong. Asta e un film pe care nu trebuie sa il ratati pentru ca are de toate. Sigur o sa va placa.



Cam atat pentru azi. :) Pana la urmatorul post, take care and have a great New Year party!
PS: Credits to Google for the pics :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

~Alysu~ said...

In sfarsit o recomandare la filme xD

Primul nu l-am vazut si nici auzit de el :-? deci poate odata, l-oi vedea la tv... xD

Al doilea nici asta nu l-am vazut, dar am vazut reclame din el, si imi pare ridicol dar interesant... la fel, cand nu voi avea ce face :))

Al treilea l-am vazut, dar nu tot xD Am mutat pe HBO comedy, am vazut din pacate de la jumate, dar a fost oarecum haios, mai ales cum un negru sa se casatoreasca cu o alba, si prin cate au trecut, yeah, it works :))

4-lea - nu vazut, nu auzit, dar daca e romantic, poate il vad intr-o seara.

Si ultimul, il vad in seara asta, vreau sa rad :)) Am nevoie de o doza mare pt maine. Asa ca mersi pt review.

Andra said...

hahaha cu placere! mai sunt recomandari pe blog, daca vrei sa citesti. ^^ da-i pe tag-ul de la movies si o sa vezi :D

Lexie said...

omg omg, i so wanna see the last one! :x nici nush cum il cheama pe actor, dar e unul dintre preferatii mei

Andra said...

Nu l-ai vazut, Lexie? parca tu mi-ai zis sa ma uit la el ca joaca tipul din HGD [kang jihwan] si e super tare. sau nu imi aduc eu bine aminte?

Gigi said...

Multumesc pt recomandari. Am vazut nr 5 aseara si chiar a fost relaxant.

Post a Comment