Powered by Blogger.
RSS

Peripetii de Mos Nicolae

Ziua de 6 decembrie cand Mos Nicolae aduce cadouri copiilor cuminti a fost o zi aproape obisnuita pentru mine. Tin minte ca atunci cand eram mica de abia asteptam sa vina Mos Nicolae ca sa primesc dulciuri de la vecina si de la familia mea. Mosul era bogat pe atunci. Si asa ma bucuram cand vedeam ca am primit ciocolata si bomboane. Dar anul asta de Mos Nicolae a trebuit sa merg la cursuri si apoi la medic pentru ca racisem [halal cadou mi-a adus Mosu anu asta]. Ca sa nu mai spun de peripetiile din tramvai. Din cauza ca imi cautam servetele in buzunare sa ma sterg la nas, nu ma tineam de nimic si vatmanul conducea ca un maniac punand frane bruste, am cazut peste un tip si l-am lovit....*ahem* acolo, pentru ca apoi tramvaiul sa porneasca brusc si am dat cu capul de o bara din spatele meu iar tipul incercand sa ma prinda mi-a pus mana pe...fund. >.> Uneori stau si ma gandesc ce bine e ca nu imi arat varsta.
Ziua asta a avut si parti bune din fericire. Colegii de la japoneza au decis sa sarbatoreasca faptul ca au dat Noryoku Shiken N4 asa ca ne-am adunat cu totii sa mergem la o bere. Am aflat cu stupoare ca Tomoko sensei a plecat doar intr-o scurta excursie in jurul Europei, nu inapoi acasa asa ca a fost si ea cu noi. 
Piata Unirii

Am plecat mai devreme de acasa pentru ca voiam sa ma duc la Lucas din Piata Unirii sa imi iau un sandwich si apoi sa imi beau medicamentele inainte sa ma intalnesc cu ei la 8. Cand am ajuns acolo pe la 7:30 Adi si Deni erau deja acolo. Eu credeam ca o sa fiu prima acolo si am sa ii astept pe ei, dar m-am bucurat ca au venit si mi-au tinut companie. La scurt timp dupa ce am iesit din Lucas au venit aproape toti asa ca am hotarat sa mergem la un local numit "La Berarie" care se afla in apropiere sa ii asteptam si pe intarziati.
Pentru ca urma sa iau medicamente mi-am luat un ceai cald si am mancat. Am stat vreo 2 ore acolo discutand diverse si facand poze. Tomoko sensei a primit un cadou insotit de o felicitare din partea noastra pentru ca desi a venit aici in vacanta si-a sacrificat o parte din timpul liber sa ii ajute sa se pregateasca pentru examen.
Suntem multi, nu?
Cu Deni si Iza
Cu Andreea si Bobby
Dupa ce a ajuns si Akiko sensei, noua profesoara de japoneza, Tomoko sensei a propus sa mergem in centru sa facem poze cu decoratiunile frumoase de acolo. Evident ca la ora aia tarzie s-au gasit niste baieti cam ametiti de la vinul fiert sa se ia de noi. Unul din ei voia sa faca poze cu Tomoko sensei care s-a sustras discret imediat ce l-a vazut apropiindu-se. Noi ne-am facut ca nu stim limba romana. Baietii nu au insistat. Frumos din partea lor.
In centru
Pe la ora 11 am inceput sa ne luam la revedere pentru ca deja se facuse tarziu. Tramvaiele nu mai mergeau asa ca Akiko sensei, care sta la 2 pasi de mine, a propus ca noi 2 sa luam un taxi pana acasa. Am ajuns acasa pe la 12 fara ceva si 2 ore mai tarziu m-am trezit ca am febra. Culmea ironiei e ca in taxi cand sensei ma intrebase de febra i-am spus ca nu am.
Oh well~ at least I had fun ^^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

Dee said...

Oh a fost si Adriana. De cand n-am mai vazut-o. Imi place cum arata P-ta Unirii anul asta, anul trecut a fost naspa.

Si revino-ti repede, da?

Andra said...

Nici eu nu am mai vazut-o demult. S-a si tuns :))
I'll do my best sa imi revin repede! ^^

Lexie said...

aww, insanatosire grabnica! *hugs*
si nu e prea bine ca nu iti arati varsta, you'll make everyone feel like pedo bear=))

cryptowang said...

Doamne, sunt niste lumini asa urate in bucuresti... Dx sper ca la voi sunt mai frumoase, macar voi sa va bucurati de ele :)

sa-ti mai zic si eu get well soon sau iti ajunge? :))

Anonymous said...

Insanatosire grabnica! ^0^

Si apropo, intotdeauna am fost geloasa pe iesirile voastre in oras! Pare ca va distrati atat de fain.... :(

Dee said...

@Lina: Nu doar pare, chiar ne distram :))

Andra said...

mersi fetele! :* si eu sper sa ma fac bine repede ^^

~Alysu~ said...

Macar te-ai distrat, nu ca altii :)) [eu de ex.]
Si lol, insanatosire grabnica!! La mine vine mos Craciun cu raceala >.<

Oricum, important e ca ai cu cine sa te distrezi, this is the most important! <3

Post a Comment