Powered by Blogger.
RSS

Blind

Am vazut ca au scos coreenii multe filme la care de abia astept sa ma uit, dar le iau pe rand pentru ca nu am timp. Sunt puse in siguranta pe listuta acolo! ^^ Ieri m-am uitat cu Dee la Blind, care este un thriller sud coreean aparut in 2011.
O studenta este data disparuta iar dupa aceea se afla ca a fost victima unui hit-and-run. Banuind ca soferul si rapitorul sunt una si aceeasi persoana, politia incepe sa investigheze cazul. Se gasesc doi martori: Soo-ah[jucata de Kim HaNeul], o femeie oarba care a fost candva o studenta excelenta a Academiei de Politie, si Gi-seob[jucat de Yoo SeungHo], un tanar care din intamplare a vazut accidentul. Cazul devine si mai complicat din cauza ca cei 2 martori au versiuni diferite ale povestii.
Super tare filmul! Este excelent si castul si povestea si actiunea. La inceput merge incet pentru ca explica anumite chestii despre fiecare personaj in parte, dar mai apoi este foarte palpitant si reuseste sa te tina cu sufletul la gura. Nu este genul de poveste la care sa prezici usor ce se va intampla in urmatoarea clipa. Ceea ce ne-a deranjat e ca au omorat cainele. Deci eu urasc noua moda din filme cu animale care mor din diverse motive: isi protejeaza stapanul, din pura intamplare, sau sunt unele personaje care fac asta intentionat pentru ca sunt psihopati. Seriously! Leave the animals alone! Stiu ca este mai induiosator, animalele nu mor cu adevarat [Slava Domnului!] si face bine la rating, dar va rog, nu mai faceti ca nu imi place.
Dand la o parte neplacerea cu animalul, filmul a fost de nota 10.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment