Powered by Blogger.
RSS

I'm one year older

Da, inca un an a trecut din viata mea. Timpul se scurge din ce in ce mai repede si pana sa imi dau seama, iarasi a venit ziua mea. Am mai imbatranit cu un an. Anul asta, pe 2 ianuarie, am implinit 22 ani. Cui ii spun se uita ciudat la mine. Nu imi arat deloc varsta, ceea ce e un avantaj si un dezavantaj deopotriva. 
Pentru ca ziua mea e imediat dupa Revelion, pot spune ca party doesn't stop de la Craciun pana dupa 2 ianuarie. Dezavantajul e ca nu prea vine nimeni la ziua mea din cauza ca de Revelion toti pleaca care pe unde si well...yeah, de multe ori mi-am petrecut-o singura. Anul asta insa totul mi-a zambit. Am decis sa ii duc intr-un pub sa le dau de baut si asa am ajuns in Scartz pentru ca localul pe care il voiam eu, Manufactura, se deschidea de abia la 7. Au fost prezente la party: fetele, Deni si prietenul lui Deni si a lui Dee [pe ambii ii cheama Adi]. Tata si Lili au venit si ei sa aduca tort pentru ca ma plangeam ca eu n-am mai avut tort de cativa ani din cauza frigiderului foarte vechi care nu mai tine foarte bine la rece. Pana si vremea a tinut cu mine; a fost chiar cald si insorit. Popa care vine cu crucea in fiecare an de ziua mea, a sosit mai repede decat era programat, ceea ce mi-a permis sa fiu la timp la locul intalnirii cu invitatii mei. Nici ca se putea mai bine.
Deliciosul tort comandat de tata pe care il puteti vedea in imaginea de mai sus, a fost facut din fructe de padure, ciocolata si frisca. O combinatie reusita.
2 cuties - Dee & Deny
Nu am facut foarte multe poze, dar am insistat sa fac o poza cu fiecare inainte de a pleca. 

Cu Deny si Adi
Cu Dee
Cu Lexie

Si evident ca nu era zi normala daca nu intalneam personaje si nu aveam parte de intamplari iesite din comun:

1. Am uitat sa platesc vinul fiert comandat pentru prietenul lui Dee. Comanda prea mare era de vina. Nici eu nici barmanul nu ne-am dat seama de greseala, desi mie mi se parea ca ceva uitasem. Lexie a fost cea care si-a dat seama si am mers inapoi sa ii spun. Barmanul, foarte relaxat si zambitor mi-a mai luat bani pentru vin si am rezolvat usor. Ma asteptam sa isi iasa putin din minti, dar ma bucur ca nu a facut asa ceva. It would have ruined my mood.
2. Dee voia sa mearga la baie, dar nu stiam unde e. M-am dus la barman sa il intreb. 
eu: "scuza-ma, nu stii unde e baia?" 
el: "da normal ca stiu unde e baia." *se intoarce inapoi la treaba lui* 
eu: "...... ^^;;" 
el: *se intoarce spre mine si ma bate usor pe umar o data* "ah~! vrei sa iti si spun unde e, nu? uite dupa usa aia." *points the door*
eu: *awkward laugh* "Mersi."
Dee a pornit prima spre usa. Cand a deschis-o a avut un soc. De ce? In prima camaruta era un tip care statea pe marginea unei cazi de baie si vorbea la telefon. Dee a crezut ca e pe toaleta pentru ca nu s-a uitat bine, dar tipul a vazut-o si i-a strigat ca e liber la baie. Intra Dee intr-o cabina unde era toaleta si eu raman very awkward cu tipul acela, ascultand conversatia de la telefon, in timp ce o asteptam pe ea. Pentru ca vorbea foarte tare barmanul a venit si i-a spus cu cuvinte nu tocmai dragute sa vorbeasca mai incet ca il aude nu stiu cine. 
3. Ca sa nu mai zic de decoratiunile foarte unice din baie: un televizor si un radio peste el din acelea vechi, un bibelou in forma de cal pe radio, o oglinda veche undeva tot peste radio [care daca iti pica in cap om te facea], o uriasa papusa din burete sprijinita undeva langa ele care era creepy desi zambea, cada pe care statea tipul [care parea foarte functionala] si chiuveta.

Ei bine eu ma bucur ca nu au fost intamplari neplacute, ci amuzante. Cadourile primite au fost foarte inspirate; sunt foarte multumita de ele.
O bratara-sarpe din argint. M-am nascut in anul Sarpelui, deci e perfecta!
Pusculitza super cute in forma de geisha
Crema de corp de la Nivea - una din cele mai bune firme de cosmetica, si felicitari cu dedicatii din inima
Parfum "Diamonds" de la Emporio Armani for women
Un tricou super adorabil
Si desigur nelipsita ciocolata: cu marzipan [printre preferatele mele], simpla, etc.
A fost printre cele mai bune zile de nastere pretrecute pana acum. Nu a fost ceva wild, dar a fost distractiv. M-am simtit bine, am petrecut bine. Nu puteam sa cer nimic mai mult. Sper ca zilele mele de nastere ce urmeaza sa fie la fel de faine.

PS: Lexie ma tot cearta pentru ca nu postez pe blog in ziua in care se intampla evenimentul. Adevarat. Cred ca toata lumea a observat ca se mentioneaza ca s-a intamplat in momentul X. Voi incerca sa postez la timp de acum incolo. Promise!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 comments:

cryptowang said...

lol...si barmanul ala ce raspuns a putut sa-ti dea...
oare nu putea si el sa fie mai dragut? chiar trebuia sa fie asa sarcastic...-__-"

Dee said...

Deci jur ca am ramas perplexa cand l-am vazut pe ala...ahh si am spus eu bine, trebuia sa tin salul ca si Deni, chiar semanam mult

Andra said...

da, cum sa nu ramai cand iti arunca asa ceva. nici nu ma asteptam :)) a avut noroc ca eram happy. ca daca eram pissed cred ca ii dadeam o replica din aia de sa ma tina minte si una dupa cap :))

cre-cre said...

La Multi Ani!!! Cu mica intarziere :*:*:*

Andra said...

multumesc ;))

Anonymous said...

La multi ani! ^_~

Lexie said...

nu mai fac poze niciodata cu tine! si nici pozele mele nu ti le mai dau! >:P cele mai urate le pui intotdeauna! hmpf...

Andra said...

@lina: multumesc ^^
@lexie: mai taci! tu tot timpul zici ca esti urata. de aia nu te cred hmpf!

Post a Comment