Powered by Blogger.
RSS

La doctor

Lexie planuia demult sa mearga sa isi scoata unghia incarnata [din nou]. Am hotarat sa merg cu ea ca sa nu cumva sa i se intample ceva de la anestezie ca a zis ca dupa se simte foarte ametita. Ni s-a spus ca Policlinica 3 este cea mai buna optiune asa ca la ora 9 dimineata ne-am prezentat acolo. Doctorul de la chirurgie venea de la ora 11, nu de la 8 cum presupusesem noi. Ca sa nu murim de plictiseala 2 ore, am mers in bazar sa isi caute palton. Am ajuns acolo si am constatat ca eram primele cliente. Vanzatorii nici macar nu deschisesera bine inca, iar alte magazine erau inchise. Din nefericire nu am gasit nimic asa ca am plecat inapoi, pe jos. Pe drum ne-am oprit sa luam ceva de mancare - covrigi proaspeti si calzi care s-au facut bocna in 15 minute. Am observat ca anul trecut magazinele cu covrigi au aparut ca si ciupercile dupa ploaie.

Nu stiam cum sa ajungem din bazar inapoi la spital, asa ca am ajuns sa mergem pe strazi laturalnice si pustii ca asta:
ghidate doar de instinct. Din fericire, cunoastem cat de cat orasul si intr-un final am ajuns unde trebuia, insa nu inainte de a ne panica putin si a suna diverse persoane sa ne ghideze via GoogleMaps.
Tot am ajuns mai devreme cu jumate de ora, dar am decis sa ne asezam sa asteptam in fata cabinetului. In curtea interioara am avut placuta surpriza de a gasi 2 pui de caine. Cel maro era foarte zglobiu si dornic de atentie pe cand cel negru era mai linistit. De fiecare data cand incercam sa il mangai pe cel negru, il dadea la o parte. Mi-a fost asa de drag de ei ca imi venea sa ii iau acasa. Pozele nu au iesit prea grozave pentru ca se miscau in continuu!
Pana a venit doctorul, am povestit si am verificat lista lunga cu chirurgi de pe usa intrebandu-ne care o sa vina. Pe lista era si nasul meu care e specializat in chirurgie toracica. Stupoare! Nu ma asteptam sa lucreze acolo. Se pare ca oriunde merg la spital in Timisoara cunosc sau ma cunoaste cineva. Ei, ce pot sa zic? Am fost o clienta fidela si le-am si incercat pe toate + ca bunicul meu a fost doctor, tata a lucrat si el la spital intr-o perioada [nu ca doctor] si multi cunoscuti ai familiei au fost sau sunt doctori. Pana si la mine erau discutii sa merg pe acelasi drum, dar pana la urma am renuntat.
Doctorul nu a intarziat mai mult de 5-10 minute dupa ora 11 si am fost socate cand l-am vazut cat de tanar e. Pentru a evita orice discutie irelevanta cu doamna ce astepta sa intre dupa Lexie, am intrat in cabinet cu ea. Cat doctorul se pregatea de operatie, flaunting his boxers in our faces, eu cu Lexie glumeam ca sa se mai duca tensiunea din aer. Cat timp lucra el acolo, incepuse sa ii sune telefonul asa ca m-a pus pe mine sa il scot din buzunar sa il ajut sa vorbeasca. Nu putea sa isi umple telefonul de sange si toate cele si nici sa o infecteze pe ea. I-am tinut telefonul la ureche de 2 ori. Well, I was glad to help, pentru ca intr-un fel stiu cum e sa iti sune telefonul non-stop, dar acum she can't stop teasing me about it.
Am ajuns acasa fara probleme. :) That's all that matters! ^^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

Lex0andra said...

Foarte dragut cateii. Amuzanta intamplarea cu doctorul :)))

~Alysu~ said...

Asa deci, despre asta era vorba pe twitter cand era vorba cu boxerii =)) bine ca era tanar macar.

Si auch, sper ca nu a durut daca ti-a facut ceva >.<

Cateii draguti foc, covrigii la mine ingheata in 5 minute =)) nici nu apuc sa ii mananc XD si eu ma pierd usor si pe strada mea.. uneori mie ca voi muri pierduta =))

cryptowang said...

ce catei scuuuuumpi!!! :3
si abia acum am inteles despre ce tot vorbea lexie pe twitter cand zicea de operatie! bine ca nu a fost vorba de ceva mai grav, mi-era tema, ma gandeam la apendicita...xD

Dee said...

Si eu mancat covrigi de la fosta ta colega cand am fost la cumparaturi inainte de Revel. Ah the puppies are so cute :X:X
De doctor nici mai spus nimic... :))

Adri said...

Mi-ai facut o pofta de covrigi.....

Andra said...

@lexoandra & adri: the puppies and prezels were awesooome! <3
@alysu: da bine ca a fost tanar xD eu ma gandesc ca el vede naked ppl zilnic asa ca nu gandea pervers sau asa ca e ceva normal, dar totusi.. :))
@jean: da, well, din fericire nu e nimic grav. :D stiu ca atunci cand lumea zice cuvantul "operatie" toti se gandesc la ce e mai rau.
@dee: inca mai lucreaza Ema acolo? lol. dar sunt super buni covrigii de acolo :D

Lexie said...

pwhahaha, nici nu am avut timp sa vad postul XD eu inca ma indoiam daca sa sterg pozele din calc, ca nu aveam unde sa le bag.. ai povestit funny, o sa stiu unde sa caut intamplarea cand vreau sa o spun mai departe xD

Post a Comment