Powered by Blogger.
RSS

Love-hate relationship

Eu si pisicile mele ne scoatem din sarite reciproc. 
Ele pe mine pentru ca se plimba pe usi toata ziua [stiu sa deschida usa, dar nu sa o si inchida] mai ales dimineata cand dorm eu cel mai bine si vine Lucy si ma musca de fata usor sa ma trezeasca sa le dau de mancare. Dar majoritatea timpului o ignor si pana la urma, cand vede ca nu are sanse cu mine, se duce la matusa mea si face acelasi lucru si in 2 minute primeste ce vrea. Nici nu stiu de ce se mai oboseste sa vina la mine. Cealalta pisica are mai multe sanse sa ma faca sa ma ridic din pat pentru ca miauna de trezeste si mortii.
Eu pe ele le scot din sarite cu facutul de poze [le irita blitzul, dar fara nu pot ca nu ies pozele], stransul in brate si mangaiatul prea mult cand ma apuca si evident ador sa le enervez trezindu-le din somn, gadilandu-le sau dand-o jos pe Lucy de pe scaunul ei favorit, adica cel de la birou.
Cand mai prind ocazia sa le vad in ipostaze dragute/adorabile/picture-worthy iau aparatul si incerc sa le fac poze. De multe ori se prind si pleaca imediat ce vad aparatul, dar mai am si momente de noroc cand sunt prea nervoase sa le mai pese de altceva. Iata cateva poze epice cu Lucy si cealalta pisica a mea, cele 2 "pantere" negre care ma sacaie si pe care le iubesc.
Lucy: Iarasi imi faci poze? f*ck this! I'm outta here!
Enjoying some yoghurt. Se uita asa cu jind cand m-a vazut ca mananc asa ca la sfarsit am lasat-o sa linga ce a mai ramas
Aia mica e monstrul de sub masa din bucatarie. Cand mancam, si-a bagat ghearele in piciorul meu. Nu stiam ca e acolo asa ca m-am speriat si chiar innecat putin
Aici am reusit sa o enervam pe Lucy pentru ca voiam sa o dam jos de pe scaunul preferat ca sa stam la pc. Incerca sa ne zgarie. Lui Dee i-a lasat o amintire xD
Dar in final tot ne iubim. Ele mereu ne intampina la usa de la intrare sau pe alee de fiecare data cand venim acasa si noi le luam in brate sa le mangaiem. In fond nimeni nu poate rezista sarmului seductiv a pisicilor, nu credeti?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

cryptowang said...

si eu le dau paharul meu de iaurt pisicilor :)) dar de regula numai cel gras apuca :))))

~Alysu~ said...

Ce dragutzee sunt!! Si ale mele sunt rele, dar tot le ador XD Dar ale tale sunt haioase rau :))
Sa fie sanatoase si cuminti!

Lexie said...

omg, so cute!! i love Lucy! you said "my cats" si pana la urma ai pus doar cu lucy.. si.. coada (sau ce o fi aia) celei mici... XD ador poza cu iaurtul!!

ps: incep o prop in engleza si continui in romana... automat imi intra in sistem the blog-talk XD poliglotismul asta

Andra said...

@jean: eu nu ca au probleme cu stomacul si nu prea au voie orice. si in plus oricum matusa mea le-a invatat prost ca le da tot timpul o bucatica din ce mananca. Lucy e super pofticioasa si tot ii trebuie. Eu de obicei nu ii dau, dar acuma am facut o mica exceptie :)

@alysu: mersi!

@lexie: da pt ca la aia mica e si mai greu sa ii faci poze ca la Lucy. Si aia e laba care a folosit-o sa ma zgarie! :)) da, folosim prea multa engleza si deseori le combinam xD

Post a Comment