Powered by Blogger.
RSS

New Year Fashion

Primul meu post din acest an.

Cu bine 2011, ai fost un an plin de evenimente, desi ma apuca nostalgica cand ma gandesc la trecut in acelasi timp ma gandesc cu extaz ce imi aduce viitorul. Pentru mine anul ce a trecut a fost plin de realizari, prince cele mai importante pot spune ca sunt cele legate de comitetul KFCR.Si pentru ca anul trecut am realizat cam tot ce mi-am propus sper ca voi reusi si anul acesta. Singurul regret care il am e legat de moda.

Cred ca toate femeile din lume isi fac o achizitie noua cu ocazia sarbatorilor de iarna. Si asta pentru ca avem doua sarbatori ce necesita o renoire sau macar o schimbare mica a vestimentatiei.

Printre aceste femei ma aflu si eu, de aceea am decis ca de Revelion sa afisez un nou look. Am inceput cu unghiile, pentru prima data in viata mi-am pus tipsuri cu gel. Si marturisesc ca imi este foarte ciudat cu ele, abia ma pot obisnui sa tastez pe notebook, de telefon nu mai spun pentru ca am tastatura qwerty si de fiecare data cand primeam mesaje eu trebuia sa sun inapoi ca sa le raspund. Desigur asta nu s-a fi intamplat daca nu mi-as fi rupt unghiile de Craciun framantand cozonacul, mi-as fi pus direct gel pe unghiile mele, dar asa...

Ii multumesc lui Dumnezeu pentru degetele mele lungi si formatul unghiilor frumos pentru ca altfel nu mi-ar fi placut sa imi fac o machiura extravaganta care sa atraga atentia. Si zic extravaganta pentru ca toata lumea imi spune ca sunt prea lungi tipsurile. Eu am zis: de ce nu? Daca tot imi pun tipsuri atunci sa fie mai lungi, altfel as fi asteptat sa imi creasca iar ale mele.
Modelul de pe ele nu se vede foarte bine in imaginea de alaturi desi Andra si eu ne-am chinuit sa facem o poza cat mai clara, we failed, asta e.
Cred ca in imaginea din stanga se vede putin mai bine modelul, sunt niste dungi diagonale, albastre, paralel sunt altele argintii din sclipici. La inceput m-am opus ideii de a-mi face unghiile cu sclipici, nu-mi plac bling bling-urile, dar recunosc ca in forma asta nu arata rau, ba chiar le ofera un aer de iarna, parca ar ninge pe unghiile mele. Pe degetul mare si pe inelar am trasate si doua dungi de un nud rozaliu.





Cat despe seara magica eram indecisa cu privire la ce ar trebui sa port. Mi-am gasit inspiratia citind reviste. Una dintre preferatele mele este "Bazar". Este manualul meu pentru moda, marturisesc ca multe dintre trucurile modei le-am invatat de aici, dar tin sa mentionez ca imi place si sa citesc despre cei care fac moda, cum ar fi articolul despre celebra bloggarita a modei Garance Dore.

Dupa multe cautari, am gasit rochia ideala si chiar intr-un loc in care nu ma asteptam. Intr-un bazar. Este o rochie cu baza lalea, talia evidentiata de un cordon ce se leaga la spate chiar peste partea incretita ce formeaza cute in partea dorsala. Manecile sunt 2/4, sustinute de bureti, bufante din cauza pliurilor. Rochiar nu are decolteu adanc si are un fermoar scurt doar in partea din spate de la ceafa in jos. A costat doar 75 de lei. Adica surprinzator de ieftin pentru ca ma asteptam sa dau mai multe de 100 de lei pe rochia ce trebuia sa o port de Revelion. Culoarea este albastru inchis, la fel ca in cea de-a doua poza a colajului de mai jos. A si am uitat sa mentionez ca are buzunare. Me likes that.


I-am adaugat colierul de la Meli Melo ca accesoriu, si niste cercei din argint pe care mi i-am cumparat din Afi Cotroceni cand am fost in Bucuresti, nu-mi mai amintesc exact numele magazinului sau pretul.

Iar pentru make-up vroiam sa optez pentru ceva stil anii 50 daca si stilul rochiei e tot din acel deceniu. De aceea mi-am achizionat gene false de la "Forever Lash Professional", cam scumpe ce-i drept pentru ca au fost 40 de lei. Mi-am cumparat lipici de la "MAC" cu 15 lei si mi-am zis gata, sunt produse de calitate nu are cum sa arate urat, nu? Insa...
Surpriza, produsele sunt bune, stilul mi se potriveste, dar nu am reusit sub nicio forma sa imi pun genele false din cauza unghiilor. Desi spre seara cand a ajuns colega mea Andreea la mine sa imi faca parul am incercat si eu si ea inca o data si nimic. M-am enervat si pana la urma am renuntat la ele. Abia azi am reusit sa imi pun una, sa vad cum imi sta :)) Inca n-am atata indemanare cat imi trebuie desi am tocat legumele pentru salata de beof cu unghiile astea.



Mi-am achizionat si un palton, are o culoare albastru-verzuie. Desi nu il aveam in plan, mi-a placut mult asa ca am decis sa il cumpar. A costat 170 de lei, o suma surprinzator de ieftina pentru un articol de sezon si in tendinte. Il puteti gasi la Galeria 1 daca sunteti din Timisoara. Imi place foarte mult marimea, mie imi ajunge pana la genunchi, nasturii marinaresti se potrivesc de minune culorii, iar detaliile cutelor ofera paltonului si un look feminin. De asemenea ma amuza cum isi schimba culoare in functie de lumina, daca ies afara e albastru, daca intru inauntru e verde, daca ii fac poza e mov. Interesant...

Insa regretul meu legat de moda despre care vorbeam la inceputul articolului este achizitionare posetei dorite. Mi-as fi dorit din tot sufletul o poseta in stilul Birkin de la "Hermes". Si chiar am vazut cateva prin magazinele din oras, dar toate costa cel putin 300 de lei. O suma de care dispuneam, dar nu ma lasa sufletul sa dau atatia bani pe un singur articol. Poate daca ar fi fost pana in 150 de lei as fi indraznit sa o cumpar fara sa ma gandesc ca trebuie sa renunt la n chestii pentru ea. Asa mai trebuie sa imi adun bani pentru ea. Si desi nu mi-am cumparat poseta visurilor mele, am gasit una la fel de interesanta. O puteti gasii in Complexul Comercial Euro la pretul de 60 de lei. O recomand persoanelor carora le place sa combine stilul masculin cu cel feminin si celor care prefera stilul office.
Pana data viitoare va mai spus ca in functie de stilul dumneavoastra puteti asorta paltonului ales de mine o caciula ruseasca din blana artificiala sau niste casti pufoase.



Va doresc un An Nou fericit, cu multa sanatate si fericire. Bye bye!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 comments:

lex0andra said...

Îmi place mult paltonul... și geanta :X
Bravo ție că ai avut curaj să-ți faci unghii atât de mari :))

Dee said...

Multumesc:))

Anonymous said...

Ce lungi sunt...:D...Faine insa:D

Andra said...

yay! in sfarsit ai postat! ^^ dupa cum ti-am mai spus, imi place foarte tare ce ti-ai achizitionat. :) Si da, tre sa citesc manualul ala pt utilizarea camerei pt ca nu se mai poate asa ceva! noi bajbaim ca oarbele cand facem o poza si vedem ca nu iese xD

Dee said...

Si eu care credeam ca pana sa ma apuc sa invat pt sesiune nu voi mai pune mana pe astfel de carti :))

Lexie said...

iti sta foarte bine asa, am vazut ieri ;)) dar cel mai mult mi-au placut pantofii! XD

Dee said...

mersi, mersi...au meritat fiecare banut si riscul ca i-am comandat de pe net :))

Post a Comment