Powered by Blogger.
RSS

Revelion 2012

Iata ca inca un an s-a dus ca vantul. Sau cel putin asa mi se pare. Acum 3 zile am spus "Goodbye 2011" si "Hello 2012". Am intrat intr-un nou an, anul Dragonului, care sper sa fie mai bun ca precedentul. Am avut parte de multe neplaceri in 2011: dezastrul din Japonia, criza financiara, moartea lui Kim JongIl, Steve Jobs, Vatlav Havel, Malina Olinescu si multe altele, asa ca sper ca anul asta sa se remedieze toate astea [mai ales criza financiara].
Petrecerea de Anul Nou este una pe care toata lumea o anticipeaza peste tot in lume. Cu cateva saptamani inainte cand incepea vacanta, colegii ma intrebau ce fac de anul nou si eu le spuneam ca habar n-am. Nu am fost la nici un wild party, cum ma asteptam, ci am mers la cina la tata si Lili cu Lexie. Am mancat pana am crapat o gramada de bunatati: oua umplute, pulpe de pui fripte cu cartofi natur, iar ca desert am avut tort, biscuiti cu cioco si fructe.
Tort de frisca cu nuca, visine acoperit de un strat de zahar ars
Dupa asa o masa copioasa, ne-am imbracat sa mergem in Centru sa vedem focul de artificii. Am ajuns acolo pe la 11 jumate la o imbulzeala fara precedent, ca in fiecare an, de altfel. Lumea, inarmata cu sticle de sampanie, pahare, voie buna si haine groase pentru a infrunta frigul, era adunata in fata scenei amplasata in fata operei, ascultand si cantand impreuna cu Phoenix.
Dupa un discurs foarte plictisitor din partea viceprimarului orasului, am inceput numaratoarea inversa si s-a dat drumul la artificii spre groaza liliecilor care locuiesc in acoperisul caselor din centru si care zburau ingroziti si debusolati deasupra noastra. Dar...surpriza! Nu au fost lansate de pe Opera asa cum ne asteptam, ci din Parcul Central, de undeva din fata statiei de tramvai. Nu s-a vazut aproape nimic de cladirea Politehnicii.

Si pentru ca, dupa cum puteti vedea, pozele cu focurile de artificii nu au iesit cum trebuie, Lexie a decis sa filmeze.


Dupa cele 15 minute de artificii, concertul a fost preluat de formatia Cargo si lumea a inceput sa plece spre alte locuri, dar nu inainte sa lase o amintire a faptului ca au fost acolo.

Am stat si noi sa ascultam vreo 2 cantece si am fredonat impreuna cu restul ce stiam din versurile melodiei "Daca ploaia s-ar opri", apoi am plecat acasa. Lexie a incheiat anul 2011 cu noroc. In drum spre centru, a gasit in parcare bani pe jos. Nu au fost multi - 3 lei, dar tot e ceva.
Am petrecut restul noptii la Lexie, dormind. Am dat de caldura si ne-a lovit somnul, asa ca, desi am planuit sa ne uitam la filme pana in zori, am renuntat ca ni se inchideau ochii pe la 3. La 12 m-a trezit tata ca ne-au adus micul-dejun. Imi venea sa il bat.
A fost o seara linistita, nu wild cum am vrut eu, dar a fost placut.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Lexie said...

:))) am gasit banii inainte de 12, deci anul trecut s-a incheiat cu noroc :)))

Adri said...

Ce bine arata tortulll:X:X.
Datorita tie am vazut si eu focul de artificii din centru. EU am fost in Giroc si acolo prea putine au fost.

Dee said...

Uu ce design fain avea tortul, cu ce era?

Andra said...

Am scris dedesubt de poza :))

Anonymous said...

Deci asa arata leul nou... :O
Pai ati petrecut mai bine ca mine, eu am fost la masa la rude, mancarea a fost jalnica (rusinica gospodinei >.< ) iar de pe la 11 ma chinuiam din rasputeri sa nu adorm, dar tot am adormit >.< La 12 am taiat prajitura de anul nou, si dupa aia, am taiat-o direct acasa in pat. Ce revelion :))

Post a Comment