Powered by Blogger.
RSS

Friday fun

Momo-chan se plictisea asa ca ne-a invitat la masa. Pe la 2:30 ne-am intalnit la mall ca sa luam din Auchan bauturi. Pana am ajuns acasa la ea s-a facut 4. Ne-am lalait cam mult. Sta destul de departe intr-un complex nou si modern de apartamente aproape de marginea orasului.
Vedere in curtea din interiorul complexului
Meniul a constat din niste prajiturele delicioase si usor de facut, vinete la cuptor, supa miso cu ciuperci, orez cu un fel de tocanita si bere Redd's sau Carlsberg [care s-a baut numai la masa] sau suc.
Cookies
Vinete
Miso shiro cu ciuperci
A fost delicios! Iza, Momo si Csabi au pregatit totul, iar eu, Hina-chan si Bobby cu Ralu si Cati stateam si vorbeam despre subiecte variind de la k-pop, j-rock la anime si alte cele. Alex a ajuns mai tarziu din cauza lucrului. Ralu si Cati au facut o faza asa de tare! Noi 3 vorbeam nu stiu despre ce cu Ralu. La un moment dat, in mijlocul ideii Ralu se ia si pleaca in bucatarie. Dupa exact o secunda vine din bucatarie Cati, sora ei geamana, si continua subiectul cu asa o naturalete ca si cand cu ea am fi inceput conversatia. Eu cu Bobby am ramas putin cu gura cascata. Eu pentru o secunda am crezut ca era tot Ralu si cand mi-am dat seama ca e defapt Cati am avut o reactie de genul "stai putin, parca vorbeam cu Ralu...tu esti Cati sau nu vad eu bine?"
Din pacate eu si Csabi a trebuit sa plecam putin pentru ca aveam niste treburi de rezolvat. Cand am venit noi inapoi masa era gata de ceva timp si Mihai, prietenul lui Momo, ajunsese si el de la lucru. Multumesc ca nu ati mancat fara noi! haha

Yes! Iza is ready to eat!
Kanpai!
Peace!
Evident la sfarsit poza de group is a must! Pana am reusit sa mancam si sa facem niste poze de grup decente s-a facut ora 10. Am luat-o incetisor pe jos inspre casa pentru ca era vreme placuta discutand despre One Piece sau Game of Thrones si speriindu-ne de cainii din cimitir. Noroc ca era gardul inalt ca altfel ne papau. :))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Dee said...

Ce artistica este prima poza Andra, nice edit. Ma bucur ca te-ai distrat. Make many friends from now on~~

Lexie said...

tot timpul te distrezi si manci mancare japoneza! mai da si la altii

Andra said...

@dee: Da? e artistica? wow thanks :)) inseamna ca progresez in arta editarii si facutului pozelor :D
@lexie: auzi, u ai restaurant la cluj, da? :)) eu nu am :)) dar iti dau daca vii in timi :D

Post a Comment