Powered by Blogger.
RSS

The dark knight rises


Week-end-ul trecut am fost cu Lexie la film pentru ca avea chef de un film vazut la cinema, nu acasa cum ne uitam de obicei. Dee era la nunta la sat, deci nu a putut veni si ea din pacate. Am incercat sa mergem si vineri, dar cum eu, ea si fratele ei aveam pareri diferite in privinta filmului am zis ca mai bine mergem a doua zi. Pana la urma am ales Batman: The dark knight rises. Din fericire am mai gasit locuri in ultimul rand si am avut parte de o surpriza. Sunt niste bilete de tombola pe care le razuiesti si poti castiga niste chestii. Al meu a fost castigator. 
Deja ne gandim care e urmatorul film pe care sa il vedem. :D
Dar revenind la filmul nostru, pot sa spun ca a fost super fain si bine facut. Actorii erau toti foarte cunoscuti [jumate din cast-ul de la Inception era si aici]. La fiecare minut eram: "oh~ il stiu pe asta! oh si asta il stiu!" si tot asa. Povestea se contureaza foarte bine pe parcursul celor 3 ore si ai parte si de actiune incendiara. Si personajul negativ reuseste sa te surprinda deoarece nimic nu e ceea ce pare. Un film care merita vazut. E unul dintre putinele filme bune pe care le-am vazut in ultimul timp.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

cryptowang said...

m-as duce sa-l vad (chiar am primit o invitatie acum doua zile), dar bate vantu-n buzunar grav :))

cre-cre said...

E pe lista mea la filme ce trebuie neaparat vazute. Prietena mea Andreea, la vazut de doua ori la cinema si inca mai are de gand sa se duca la el.

E maniaca dupa film. Au fost la premiera si erau suparati ca nu au nimerit la avanpremiera.

MiiutaChan said...

Pare interesant, astept sa apara pe net:))
Andra ai primit o leapsa de la mine:
http://miiutachan.blogspot.ro/2012/08/leapsa-de-la-domnul-vasile-dumitru.html

Andra said...

chiar daca nu il vedeti in cinema, merita vazut :D
@cre-cre: hahaha! poate sa il downloadeze si sa il vada de cate ori vrea. xD
@mia: ok, o sa o fac dupa ce ma gandesc la 11 intrebari :D

Post a Comment