Powered by Blogger.
RSS

EMA 2011

Dupa cum stiti, ieri a avut loc European Music Awards, eveniment ce a fost tinut in orasul irlandez Belfast. Evenimentul a fost transmis live si de catre postul roman de televiziune MTV. De obicei nu ma prea mai uit la televizor pentru ca nu am timp sau stau pe net, dar am zis ca evenimentul asta nu trebuie pierdut din 2 motive:
1. Imi plac genul asta de award shows pentru ca inseamna ca e muzica buna live si sunt reuniti si majoritatea artistilor care imi plac. Din pacate nu am reusit sa prind de cativa ani nici VMA, nici EMA nici alt show de genul la televizor din diverse motive.
2. Anul acesta la categoria Best WorldWide Act au fost nominalizati Big Bang. Trebuia sa ii vad la TV. Trebuia.

Nu am prins de la inceput partea cu covorul rosu pentru ca aproape uitasem de EMA cu totul, noroc ca mi-a amintit Alex si ca am vazut pe Facebook ca mentionase cineva. Anul asta mi s-a parut ca a fost fusareala. Unora li s-a dat premiul direct pe covorul rosu sau in backstage fara sa mai anunte ceilalti candidati, multi nu au putut sa fie prezenti sau nu au vrut sa vina, jumate din vedetele care au venit nici nu stiam cine sunt sau erau din USA, evident ca jumate din program a fost publicitate enervanta, stage-urile live nu mi s-au parut impresionante [din cauza crizei sa fie oare?], dar totusi au fost ok. Macar nu au cantat fals sa imi zgarie urechile [cu exceptia Selenei Gomez care mi le-a zgariat putin]. Macar atat. Si inca ceva. Ce a fost faza cu naked dude running on the stage in front of Hayden Panettiere? Prima oara nu stiam ce se intampla, dar cand am vazut am fost "OMFG cannot unsee!!!". Mi s-a parut de prost gust. Nici macar nu a fost funny faza.
Cat despre castigat premii, ma asteptam ca Lady Gaga sa rada tot. A castigat vreo 4 si anume: Best Video, Biggest fans, Best Female si Best Song. Favoritii mei, Linkin Park, au castigat la Best Rock dar din pacate nu au putut fi acolo si au lasat un video message. Ma asteptam ca Bruno Mars sa castige Best New si Best Push. Sa fim seriosi tipul e tare. I love him! I-au dat Best Male si Best Pop lui Justin Bieber. Seriously?? Eu nu stiu ce vad fanele alea in el, sincer. Recunosc ca Usher a facut o treaba grozava cu promovarile si etc dar mie nu imi place JB de nici o culoare. Nu pot sa il sufar si pace buna. Si si~~~ ce am asteptat eu sa aud toata seara sa anunte - WorldWide Act care a fost castigat de nimeni altii decat cei de la Big Bang
Deci yaaaaaaayyyy for them~~!!! Am fost asa de fericita cand am auzit! Chiar merita baietii astia. Asta si denota ca kpop e foarte popular si in Europa. In secunda in care s-a anuntat, pe Facebook s-a creeat haos :)) Toata lumea posta "yay big bang au castigat!". Daca nu castigau Big Bang spargeam pe cineva. >.< Am citit pe net ca si Exile din Japonia fusesera nominalizati, dar Big Bang i-au batut si au ajuns in finala. Daca nu erau Big Bang si erau Exile in finala speram sa castige ei :D
All in all....show-urile din anii trecuti mi s-au parut mai faine. Tin minte ca eram in stare sa stau o zi intreaga la tv ca sa vad decernarea premiilor. Ei ce poti sa ii faci? Sper sa fie mai fain la anu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comments:

cryptowang said...

la tv n-a fost live, a durat cu o ora mai mult pt ca trebuia sa bage si publicitate...>_> mie nu mi se pare deloc corect sa intrerupa astfel de evenimente, dar in fine...macar de data asta sa se fi abtinut si astia de la mtv de la atatea reclame! m-am uitat doar vreo 10 min la tv si m-am enervat! pe bune, premiile s-au terminat la 12.
iar tipul ala in NAKED POOZZA m-a dezgustat si pe mine, chiar nu-si avea locul acolo in momentul ala. de ce ar da un premiu in halul ala?? mi s-a parut lame...
iar de big bang ce sa mai zic? ma bucur enorm ca au castigat! eram sigura ca or sa-i ia fata lui britney spears si chiar daca unii zic ca ea ar fi trebuit sa castige eu sunt de parere ca oricine ar fi castigat, ar fi fost cel mai bun...deci big bang sunt cei mai tari pt ca au mai multi fani si mult mai devotati decat decat bs! <3 s-a vazut in rezultat asta!

cre-cre said...

Wow, eu am fost total pe langa cu treaba asta. Nici nu am stiut de evenimentul asta. Ce urat din partea mea.
Dar am auzit ieri pe Allkpop ca au castigat cei de la BigBang si am fost super happy. Prin cate au trecut anul asta merita sa le fie recunoscut talentul.
Fanii Justin Bieber sunt cei mai inculti/stupizi/oribili oameni de pe planeta. Din pacate acum stim si procentajul lor. Iar Britney Spears nu mai e ce a fost.

Oricum ma bucur ca nu am stiut si nu m-am uitat, mai ales la faza "what was seen, cannot be unseen". Nu stiu astia cu ce sa ne mai socheze.

MiiutaChan said...

Ce-i drept, e drept...de la o vreme toate festivalurile de genu, decernări şi etc îşi pierd din farmec...poate că au crescut standardele noastre, sau dau ei înapoi...Nu ştiu:D Oricum mega happy că au cîştigat băieţii noştrii...Auuu...LOVE THEM:X:X:X :))

Încă o dată îţi dau dreptate unnie:D
Kamsa 4 this;)

Andra said...

@jean: bine ca nu am vazut poza! :)) mi-a ajuns faza "live". ai dreptate cu fanii.
@cre-cre: nu ai pierdut cine stie ce. pentru big bang merita sa te uiti ca in rest...nu prea :P
@mia: hahah me too!

Post a Comment