Powered by Blogger.
RSS

Relaxing dinner

Yo~  ^^
Joia asta a fost o zi pe care am asteptat-o demult. De ce? Simplu. Pentru ca am fost chemati de Tomoko sensei la masa si pentru ca Kinoshita-ojisan s-a intors in vizita. Cred ca toata saptamana am fost cu gandul la mancarea gatita de ea. Ca si data trecuta a stat pana tarziu sa ne pregateasca bunatati.
 Inainte sa mergem la sensei ne-am oprit la hotel sa il luam pe ojisan care a fost invitat de asemenea. Am luat un taxi pana la ea acasa. Cand am intrat in micutul apartament, nu am putut sa nu observ ca sensei isi decorase camera.
Unele kanji le recunosc, dar nu le stiu pe toate so Google it!
Sa va arat ce ne-a pregatit. In primul rand am avut orez cu curry la care nu am apucat sa ii fac poza pentru ca eram prea ocupata sa mananc. Curry-ul ala a fost fenomenal! Chiar ii spunea colega mea, Denisa, lui sensei ca e asa de bun incat ar vrea ca sensei sa se mute cu ea si sa ii gateasca in fiecare zi :))) Gandul meu a fost: hey~ i could get used to that.
Traditionalele ohagi - orez imbracat intr-o pasta de fasole dulce.

Astea sunt jeleuri facute din Prigat de banane si capsuni. Foarte yummy.
Asta era ceva salata de alge cu alte legume pe care nu am putut-o manca din cauza gustului pregnant de peste pe care eu nu il suport. Si bucatica pe care am luat-o in gura mi s-a parut scarboasa. A trebuit sa imi spal gura cu suc :))
Aici avem salata de cartofi si niste biscuiti facuti sandwich si au fost unsi cu o pasta facuta din smantana, avocado si wasabi. Nu au fost iuti deloc! Oishii~ <3
Si ca desert am mai primit fruit punch asemanator cu cel de data trecuta, numai ca de data asta a pus persimmon [curmal japonez] si o lingurita de inghetata. Iarasi nu i-am facut poza pentru ca eram prea ocupata cu mancatul. Totul a fost foarte bun. Am mancat asa de mult ca ma simteam ca o balena esuata dupa ce am terminat tot. Salivati? Inseamna ca mi-am atins telul. *evil grin*
Evident ca poza de grup nu putea sa lipseasca. Totul a devenit o mica sedinta foto deoarece atat eu cat si sensei a trebuit sa facem poza cu fiecare aparat existent in camera :))
Cu toate ca fusesem irascibila intreaga seara; mi-am scapat demonii de sub control putin din cauza ca nu dormisem ca lumea de vreo 3 zile si la un moment dat aveam expresia fetei cam asa:

si faceam comenturi de genul:

mancarea delicioasa si colegii mei m-au calmat si la sfarsitul serii am fost mai calma. Siii~ Ojisan a adus mici cadouri fetelor. Am primit si eu unul.
Ma bucur ca am mers cu ei si ca am reusit sa ma relaxez putin. Helps calming my nerves. Si sper ca nu le-am stricat seara cu rautatile mele. Sensei se va intoarce in Japonia in curand, Kinoshita -jisan va ramane in Timisoara inca vreo 3 zile sau ceva de genu si noua profesoara de japoneza [pe care de abia astept sa o cunosc] este in oras si va preda aici pentru o luna. O sa ne fie dor de sensei. Thank God for the internet! :))

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

cryptowang said...

jeleu din prigat??? O.O :O
trebuie sa caut reteta pe net NAO!!!

Lexie said...

waa, wish i was there too! si da, mi-ai facut o pofta nebuna! mai ales de jeleuri, pe care si eu vrea sa stiu cum sa le fac! iar salata de alge pare atat de gustoasaaaa!!

Andra said...

@jean: cred ca se gaseste pe net. daca nu imi spui ca o intreb pe sensei :)

@lexie: salata de alge tie poate ti-ar fi placut :))

cre-cre said...

Andra esti sadica cand vine vorba de mancare. Pe bune, de fiecare data cand iti citesc blogul mi se face o foame nebuna de zici ca n-am mancat cu zilele.

Toate par super bune T_T pot sa ma mut si eu la voi daca se muta profesoara vostra cu voi? Pe bune, ma bag sub pat nici nu o sa ma simtiti.

Andra said...

@cre-cre: eu sunt sadica in general :)) poti sa te muti cu noi, daca vrei :)) the more, the merrier ^^

Post a Comment