Powered by Blogger.
RSS

Intoarcerea fiicei ratacitoare

La inceputul semestrului 2 dintre colegii mei au plecat cu bursa Erasmus in Anglia respectiv Danemarca sa studieze. Azi colega mea Andreea, plecata in Nottingham, Anglia s-a intors si a tinut neaparat sa ne viziteze cu toate ca ea nu e din Timisoara. Inca de ieri am planuit ce si cum sa ne intalnim dupa curs. Pana la urma ne-am intalnit eu, Nana, Vladut si Vadim cu ea la mall. 
Cu Andreea

Pentru ca eram lihnite, eu cu Nana am fost sus la Food Court prima data pentru a manca in timp ce o asteptam pe ea sa ajunga. Andreea m-a gasit citind absorbita carticica-pliant de la 24fun. Am vorbit o vreme despre impresiile ei in timpul petrecut acolo. A spus ca nu ii place vremea schimbatoare, bautura slaba care o au si faptul ca viata e scumpa, dar tot vrea sa se mute acolo permanent. Dupa vreo jumatate de ora ne-am mutat cu un etaj mai jos la Segafredo pentru ca Andreea voia o cafea, iar eu am profitat de ocazie sa mananc un [defapt jumatate de] tiramisu. Intre timp am vorbit toate banalitatile si am facut poze.
Cu Vadim, Vladut si Andreea
Nana si Vadim erau prinsi in vorba
La insistentele lui Vadim am hotarat sa mergem la cinema 7D. 10 minute de animatie scurt-metraj 7D costa 10 lei asa ca nu ma prea incanta ideea, dar pentru ca el insista foarte tare am zis ca o data nu moare nimeni daca ma duc si vad cum e. Nana voia foarte tare sa vedem Dracula. Nimeni nu s-a opus. M-am simtit ca la parcul de distractii, sincer. Ei s-au mai speriat putin, dar eu radeam de nu mai puteam. Nu mi s-a parut scary. Efectele nu au fost nu stiu ce. Scaunele se miscau in permanenta, te stropeste de cateva ori cu apa, aer pe la picioare, sunete puternice si aer conditionat + lumini pentru a simula vremea. Trebuie sa marturisesc ca cele 10 minute au parut mai lungi. Consider ca [cel putin deocamdata] asta e o chestie care sa o faci o data sa vezi cum e.
All in all it was a great day in care am apucat sa si experimentez ceva nou! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

9 comments:

cryptowang said...

e prima oara cand aud de 7d! n-am fost nici macar la 6d :)) care o fi diferenta intre ele? :-? 3d mi se pare interesant, e aiurea daca esti purtator de ochelari de vedere, daca nu-i pui la ochi nu vezi subtitrarea, iar daca ii pui stau ochelarii 3d cam naspa la ochi...>.<

MoonChild said...

Friends are like sunshine in a cloudy day

Andra said...

@jean: exista 6D? LOL habar nu aveam. diferenta nu stiu care o fi. :)) colegul meu, Vladut n-are treaba, ii pune peste ochelarii de vedere.
@MoonChild: True :)

cre-cre said...

Aveti foarte multi prieteni! Lucrul asta spune mult despre voi :D

7D suna interesant, poate mai mult funny. Oare gasesc si eu asa ceva pe aici daca caut? Google is my friend! hehe

Andra said...

acuma ca spui, da :)) avem multi prieteni. sigur gasesti 7D in bucuresti la mall :D

cre-cre said...

Aveti foarte foarte foarte multi prieteni. Chiar ii spuneam colegei de la servici, ca mai rar gasesti oameni sa mai aiba atatia prieteni in realitate si nu pe Internet.

Oricum, din partea mea la mai multi :D

~Alysu~ said...

Lol, nici eu nu stiam ca exista 7D xD - n-am incercat nici 3D, dar 7D, cred ca e un must @.@

Si ce frumos e sa ai prieteni, sa nu fie cu nasul pe sus, sa te distrezi... Macar te-ai distrat :))

Lexie said...

uuu, numai in parties si ieseli o tii ;;) me gusta

Anonymous said...

@Lexie: IKR? T.T Vreau si euuu!!

Post a Comment