Powered by Blogger.
RSS

26th Golden Disk Awards - Covorul rosu (A doua parte)

A trecut ceva vreme de cand am scris prima parte a aparitilor pe covorul rosu de la Golden Disk Awards insa iata ca m-am intors, va rog sa ma scuzati pentru intarziere, sesiunea e de vina.

In a doua zi a ceremoniei si-au facut aparitia Supernova, o formatie pe care n-am vazut demult in lumina reflectoarelor, Secret, Miss A, B2st, G.NA , Boyfriend si multi altii.

4Minute
4Minute au avut o tinuta all black (de ce nu ma mir?), destul de elegante, man inspired, sacourile sunt dragute, dar eu personal nu ma dau in vant dupa dungiile orizontale, te fac mai gras si mai lat decat esti. Dar nu si in cazul lor pentru ca sunt slabe. In principiu sunt ok, am doar o mica problema cu pantalonii primei din stanga, marimea si taietura nu sunt potrivite coapselor ei.


B2ST




Si eu ce ar trebui sa spun acum? Acelasi lucru pe care l-am spus si in prima parte? Sa dau copy-paste?


Boyfriend
Desi e all-black again imi place, taieturi interesante, combinatie reusita de materiale. Le sta bine, deci "asa DA"!

CN Blue
O aparitie nu la fel de spectaculoasa ca cea din prima seara insa baietii au arat foarte bine chiar si in sacourile de catifea si camasa rosie. Nu-i rau dar e cam ahjushii style pentru varsta voastra.


FT Island
Stunning!! O aparitie impecabila din partea formatiei FT Island, datorita griului si celor doua nonculori alese rosul covorului ii scoate si mai mult in evidenta si pune accent pe siluetele lor inalte si suple. Mi-a placut in mod deosebit ce a purtat Hongki, Minhwan si mai ales Seunghyun pentru a purtat alb din cap pana-n picioare, a aratat ca un prince charming.Merita un "asa DA"!! Nu uitati sa vizionati noul mv "Severely" al baietilor ce tocmai se pregatesc de comback.


G.NA
Si uite asa transformi o little black dress intr-un long lace dress. Sincer nu-mi prea place, pentru o lace dress este prea vulgara ca sa fie considerata sexy. And it's all black again...>_> Acum depinde si de imaginea fiecarui artist, desi la G.NA nu-mi dau seama exact la ce latura aspira, uneori e sexy alteori cute...


Huh Gak
Se intelege, ai ajuns in lumina reflectoarelor pentru ca ai castigat Superstar K2, dar you could do better then this. Cube Ent. concediaza-ti stilistii~



K. Will
Aww so cute <3 Isn't he? Dar sacoul tau dauneaza grav ochilor mei :)) Nu-mi dau seama exact cum sta pe tine, dar e ok, as vrea totusi o alta poza. But what's that? AI GINSI ???? That's a big NO, NO~


Miss A
Suzy, say "Good bye apron, good bye..". Fusta ta e oribila si arati ca o camerista scoasa din filmele p*rno. Jia, Min si Fei good job, aratati foarte bine, chiar si in black. "Asa DA".


Secret
Putine vedete au curajul sa poarte rosu pe covorul rosu, dar iata ca fetele de la Secret au riscat si au triumfat. Jieun iti ador rochia, are niste detalii superbe. Zinger incearca o marime mai mare la pantaloni, Sunhwa si Hyosung arata bine de asemenea. "Asa DA"

Sistar
I wanna rock! They wanna rock! But don't rock it like this Sistar. Culoarea e draguta, dar rochiile in sine sunt prea impopotonate, prea de vara. Iar pantofii nu se potrivesc deloc. I'm sorry, "asa NU".


SNSD
Imi plac grupurile de fete cu multe membre, imi ofera posibilitatea sa am de unde alege. Si dati-mi voie sa spun: IN SFARSIT A PURTAT CINEVA O ROCHIE LUNGA PE COVORUL ROSU si cel mai important una careia sa nu-i gasesc nimic de obiectat. Bravo Yuri!! Taeyeon din pacate tu nu dai bine, taietura, forma si materialul rochiei tale te fac mica si plata. Sorry. Tiffany vad ca si tu ai avut tentativa la long dress ca si G.NA. Imi place rochia lui Seoyeon, chiar daca e scurta si all-black are detalii dragute. Oh si Jessica arati ca o chestie cu pene aka ratusca urata inainte de a se transforma in lebada neagra.


Supenova
A trecut asa de mult timp de cand i-am mai vazut ca nici nu-mi amintesc cum aratau ultima oara, apreciez foarte mult faptul ca au mers pe tinuta clasica, eleganta, dar baieti nu va mai inspirati de la generatia tanara, B2ST nu sunt un exemplu bun pe covorul rosu.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 comments:

Andra said...

sacoul lui K-will ma irita si pe mine :)) am observat trendul din anul asta la trupe sa vina imbracati la fel, sa arate ca sunt un tot? twins effect xD

cre-cre said...

Fiidnca sunt fana Supernova tre sa postez aici.
Cei de la Supernova intotdeauna s-au imbracat la sacou. E stilul lor si sincer ii prinde foarte bine. Singurl lucru care imi displace e freza lui Geonil (ultimul din dreapta).

O recomandare, daca tot faci review-uri de moda ar fi indicat sa le precizezi si numele idolilor, chiar daca nu esti fana. Parca suna ciudat cand zici "In principiu sunt ok, am doar o mica problema cu pantalonii primei din stanga, marimea si taietura nu sunt potrivite coapselor ei."

Dee said...

@Cre: Asa e, ai dreptate la faza cu prima din stanga :)) Insa la unele formatii inca nu reusesc sa-i distring care cum, plus ca nu le stiu numele, cel putin la 4Minute ma chinui de cand au debutat si tot nu reusesc sa retin numele lor, in afara de Hyuna si Jiyoon

Post a Comment