Powered by Blogger.
RSS

Gama de produse Bioten

"Afara ninge linistit
Si-n casa arde focul,
Iar noi pe langa mama stand,
De mult uitaram jocul."
 


Afara ninge linistit - Stefan Hrusca

Imi placea mult sa o ascult in timpul sarbatorilor cand eram copil. Imi placea foarte mult si inca imi mai place, zapada si felul cum se asternea pe umerii mei atunci cand eram la derdelus. 
 Dar acum incep sa ma satur, in ultimii ani nu am avut un Craciun cu zapada si ma deprima acest lucru, insa acum am atata zapada cat sa recuperez pentru anii in care i-am dus dorul.

Buna! Am ales sa fac un scurt intro al acestui post cu unul dintre putinele lucruri romanesti care imi plac, insa azi am descoperit altul (care nu are nicio legatura cu primul XD). 

Ieri am fost la cumparaturi impreuna cu prietenul si cautandu-mi gelul de curatare pe care eu il folosesc zilnic ( Nivea all in 1) am dat gama de produse Bioten. M-am uitat pe incrediente si am vazut ca sunt bio, insa eram usor reticienta sa incerc produse romanesti, pentru ca desi sunt bune, nu eram convinsa cat de bune. Totusi la insistentele prietenului am decis sa cumpar crema exfolianta de la Bioten (Elmiplant) pe baza de miere si samburi de caise si crema de zi pe bazade miere si cimbrisor amandoua pentru tenul normal/mixt.

Crema exfolianta este intr-un tub de 75 de ml si se aplica o data sau de doua ori pe saptamana in miscari circulare pe fata curata. Se recomanda evitare zonelor sensinile, ochi si buze si clatirea fetei cu apa calduta dupa folosirea produsului.
Folosind produsul azi am constat ca particulele din samburii de caise (sunt vizibile in tub dar si pe fata voastra dupa ce va dati cu ea) curata eficient porii, indepartand excesul de sebum si celule moarte de la suprafata pielii. Iar mierea va hidrateaza pielea exfoliata de samburii de caise, imbunatatind astfel tonusul si textura pielii. Am observat ca are acelasi efect ca si B.B Cream, iti ilumineaza tenul si are un miros foarte placut.

Crema hidratanta de zi are 50 de ml si este recomandata persoanelor cu varsta cuprinsa intre 25 si 35 de ani, de aceea tinerele care o folosesc ar trebui sa nu exagereze cu ea ci sa o foloseasca in cantitati reduse. Se aplica dimineata si seara, pe tenul curatat, prin miscari circulare pana cand este complet absorbita de piele. Este si o buna baza de machiaj pentru cele care nu folosesc. Au trecut 4 ore de cand m-am dat cu ea si imi simt pielea inca hidratata. Nu stiu foarte multe despre cimbrisor dar am auzit ca ajuta la pastrarea aspectului tanar al pielii. Trebuie sa mai mentionez ca aceasta crema nu are parabeni


Recomand cu caldura acest produs si in sfarsit pot sa zic ca acum pot renunta la produsele straine pe care le folosesc pentru a beneficia de produsele fabricate la noi in tara.
Frumusete + natura = Bioten
Site-ul Bioten: http://www.bioten.eu/

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

cre-cre said...

E de bine ca nu sunt singura care e din ce in ce mai multumita de produsele romanesti. Mie imi plac produsele de la Gerovital. Mi se par super bune, mai ales crema hidratanta de zi e super buna. Intra repede in piele si mentine pielea hidratata toata ziulica.

O sa incerc si eu pe cele de la Bioten, crema exfolianta imi face cu ochiul asa ca nu pot sa-i zic nu. :D

Dee said...

Crema exfolianta am folosit-o o singura data pana acum, din moment ce se recomanda sa o folosesti de 2 ori pe saptamana m-am decis sa o folosesc duminica si miercurea, dar crema de zi am folosit-o zilnic de cand mi-am luat-o si iti spun ca e super buna pentru ca nu mi se mai deshidrateaza fata de la frig si nu ma mai cojesc toata pe nas >.<

Post a Comment