Powered by Blogger.
RSS

Cu barca pe valurile...Begai

A venit Akiko sensei in vizita!!! Yay!! Mi-a fost ciuda ca data trecuta cand venise in vizita nu am apucat sa o vad pentru ca am plecat la Bucuresti cu Dee. Nu a stat mult pentru ca a trebuit sa se intoarca la Cluj dar m-am bucurat ca am putut sa o vad. Momo-chan a venit si ea cu Mihai. Tot atunci am facut cunostinta cu Nena, o fata draguta din Thailanda si prietenul ei. 
Au vrut sa mergem cu "lebada" pe Bega. Lebada este defapt o barcuta la care se pedaleaza ca sa mearga. Chiar asta e si sloganul scris pe ea: "Nu sta sa privesti, vino si tu sa pedalesti!" O cursa costa 20 lei si ai o ora la dispozitie sa te plimbi in ce directie vrei. Acest tip de distractie prinde turisti si localnici deopotriva. Avantaje? Iti faci muschi la picioare si te mai si distrezi. Dezavantaje? Apa e cam dirty. Desi eu am bagat mana in apa :)) M-a si intrebat Akiko-san daca apa era frumoasa inainte. I-am zis ca nu. E canal, nu ai ce sa vrei de la el. E adevarat ca se poate si mai bine cu curatenia apei. Ah si inca ceva. M-am copt cand a iesit soarele. Se vede si in poze ca sunt rosie la fata si la un moment dat a trebuit sa imi suflec blugii ca nu mai puteam de cald.
with Akiko-san, Nena
With Nena & Momo
Momo & Mihai

Oscilam intre a merge si a nu merge deoarece majoritatea colegilor mei nu voiau sa mearga, dar pana la urma am insotit-o pe Akiko-san ca sa nu se simta singura. E prima oara cand ma plimb cu asa ceva. Tin minte ca acum cateva luni cand se incalzise putin, toata lumea a iesit cu barca, lebada sau kayak canoe si eu priveam de pe unul din poduri gandindu-ma ca ar fi tare sa merg si eu intr-o zi. Ei bine, mi s-a indeplinit dorinta. E interesant sa vezi totul de pe apa si nu de pe marginea apei.
Pe fiecare mal sunt insirate terase si restaurante care sunt aproape tot timpul pline, mai ales seara. 
Porto Arte cunoscut de localnici ca si "Vaporul" - faimosul restaurant de pe Bega
Restaurant Flora

Nu au vrut sa vina, asa ca ne-au asteptat pe mal :)
Dupa ce am terminat cu plimbarea ne-am mai oprit sa bem un suc la Timi's Caffe in Centru. Akiko-san trebuia sa prinda trenul asa ca nu a mai stat mult. Inainte sa plece, ne-a lasat cadoul trimis de Tomoko sensei prin ea - un cd cu concertul ei la koto[Arigatou gozaimasu!!!]. Din pacate nu am apucat sa vizionez inca pentru ca pc meu e incapatanat si refuza sa deschida compartimentul pentru cd/dvd. :(
At Timi's caffe
Poate intr-o zi o sa o iau pe Dee sa mergem cu Lexie cand vine inapoi :D Ar fi tare! Deci daca cumva veniti prin Timisoara vara, trebuie sa incercati si voi chestia asta. Merita! :)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Lexie said...

waaa, you had so much fun <3 si eu vreau sa incerc!
ps: you were glowing that day :D

Andra said...

pai cand vii, mergem!:D was I? nu mi se pare :)) poate e de la soare XD

Lina said...

Suna super! As vrea si eu sa incerc! Am trecut-o pe 'to do' list cand vin in Romania!! *o*

cre-cre said...

Apa verzulie e ceva normal la noi dar arata super tare Lebedele. Ati fost un grup destul de marisor.

Ahhh vreau si eu sa dau la pedale..

Andra said...

@Lina & Cre-cre: veniti in timi si mergem! :D numai voi pedalati ca eu nu am rezistenta XD

Post a Comment