Powered by Blogger.
RSS

Kids with guns

Week-end-ul trecut, chiar inainte de Halloween, a fost Ziua Armatei si s-a tinut expozitie + alte activitati la mall. Initial, nu am stiut. Planuisem o iesire, cu fanii kpop din Timisoara, dar cum nimeni nu a mai venit in afara de Denisa, am hotarat sa nu lasam totul balta si sa ne distram doar noi 2. Ca sa scapam de frig si ploaie, am decis sa mergem la mall pentru ca ne gandeam ca vom avea ce vedea acolo pentru ca in fiecare sfarsit de saptamana e un eveniment. 
Cand am ajuns acolo am fost mega surprinsa sa vad peste tot militari si apoi am dat cu ochii de o masina blindata care avea montata o ditamai mitraliera pe acoperis. Apoi, 2 metri mai incolo mai erau si alte dispozitive cum ar fi scut antiaerian, luneta TZK si...plini de militari. Nu e prima oara cand vad din astea. Cand tata lucra la baza militara si ma duceam cu el la lucru vedeam tot felul de tancuri si arme pe acolo, dar vazand asa ceva in fata unui mall...ei bine nu e ceva ce vezi in fiecare zi.

Si ce idee ma pocni pe mine? Hai sa ma urc si eu sa vad mitraliera aia de sus si cum functioneaza. Bun! Zis si facut. But the car was out to get me. Cand mi-am dat cu genunchiul de masina blindata am vazut stele verzi. >.> Cu toate astea, the "little" car ain't stopping me from getting what I want. Soldatul care m-a urcat pe masina cand m-a vazut a fost ceva de genu :O apoi :D:D:D:D. Yup, the cuteness/puppy eyes effect never fails. Denisa a fost draguta si mi-a facut niste poze.

Target in sight. Fire!
Target eliminated. Mission accomplished. Returning to base
Cand imi explica cum se trage si apoi mi-a zis sa trag, primul meu gand a fost "are you f***ing crazy??" dar dupa "ah sigur ca nu e incarcata. the hell am I thinking?".
Dupa ce m-am dat jos de pe masina, am mers sa mancam si apoi in Auchan pentru ca eu voiam sa caut mape. In Auchan am avut parte de o mica surpriza. Se facea reclama la Tassimo, noul aparat de facut cafea de la Bosh asa ca, cine dorea, putea sa bea cafea sau cioco calda gratis. Hey, cioco era de la Milka, nu am putut rezista! A fost foarte buna, nici nu trebuie sa o indulcesti desi daca mai vrei zahar poti sa iti pui. Cand am iesit din Auchan, Deni a gasit 1 leu aruncat pe o canapea si l-a luat acasa. Lucky~!
Ne-am distrat pe cinste cu toate ca m-am ales cu o vanataie in genunchi. Pacat ca nu a mai venit nimeni.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

cre-cre said...

The puppy eyes never fail hehe
Foarte tare, si mie imi plac astfel de evenimente. Cand mai veniti prin Bucuresti sa treceti pe la Muzeul Militar. I curte au multe "jucarii" de genul asta.

MiiutaChan said...

Foarte dragut, mereu puse pe distractie sunteti fetelor. felicitari!

Post a Comment