Powered by Blogger.
RSS

Ziua Nationala a Romaniei


Adi in plina glorie
La multi ani romanilor! 
La multi ani Romania!
Adi si Deni

Astazi toti romanii au sarbatorit Ziua 
 Nationala a Romaniei, o sarbatoare pe care cu totii o asteptam, sau cel putin eu, pentru ca marcheaza inceputul iernii si apropierea sarbatorilor de iarna. Chiar vorbeam cu Akiko-sensei in tramvai ca noi romanii avem foarte multe sarbatori in perioada asta, Ziua Nationala, Sfantul Nicolae, Craciunului, Anul Nou, Sfantul Ion, etc.
Maria
 La fel ca majoritatea romanilor eu si Andra stabilisem initial sa iesim in centru pentru a admira decoratiuniile de anul acesta si a vedea spectacolul dedicat sarbatorii. Insa am primit un email cum ca dragii nostrii colegi de la japoneza ar vrea sa ne vedem astazi si vine si Akiko-sensei. Am zis de ce nu? Oricum vroiam sa iesim. Eu am mai recrutat-o si pe Maria, ea este fana k-pop, i-am mai pomenit numele intr-un post anterior

Eu si Andra am ajuns mai devreme in centru, asa ca am decis sa mergem la KFC sa ne luam un Crispy Sandwich cu ocazia asta ne mai si incalzim pentru ca a fost groaznic de frig afara. Maria a ajuns la scurt timp dupa noi insa ceilalti au intarziat. Ajungand fiecare la intervale diferite de timp.
 Centrul, Piata Libertatii si Piata Unirii au fost foarte aglomerate. Am incercat sa fac poze insa lumea mai putin si ma lua pe sus si ma purta ca pe mare. Asa ca am decis sa filmez in schimb si marturisesc ca au iesit mult mai bine decat pozele pe care le-am facut pe parcursul ieselii.
 Am asteptat doua ore pana s-a strans toata lumea, cand am pornit in spre Al-kimia eram deja amortita, abia mai puteam merge. Si nici atunci n-am mers toti deodata pentru Cati-senpai s-a oprit in fata Operei pentru a o astepta pe Aiko si prietena ei.





 

Pot sa spun ca atmosfera din Centru era placuta, aglomerat si frig, dar oamenii erau voiosi, oriunde ma uitam vedeam zambete pe fete lor si toti parca spuneau "Sunt mandru ca sunt roman". Si instinctiv am inceput sa zambesc si eu.
Ajunsi la Al-kimia am ocupat cam jumate de local si majoritatea dintre noi ne-am comandat ciocolata calda.
Eu cu Bobby
Eu si Bobby eram in discutii aprinse despre k-pop, mai ales 2NE1 din moment ce el o adora pe Park Bom.

Andra cu Akiko-sensei
Akiko-sensei, Cati-senpai si turistele japoneze

Ralu-senpai si Deni
 Ador pufosenia de la gatul lui Deni 


Iar pe sfarsitul postului va mai arat doua filmulete din plimbarea noastre spre Al-kimia, prin plin centrul Timisoarei si strada Alba Iulia.

Piata Victoriei

Alba Iulia


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

Andra said...

cu toate ca am inghetat bine la picioare, let's do it again! ne-am distrat :D

Lexie said...

andra parca era centrala =))) numai la telefon vbea.. dar e asa cute in primul video!! AAA, imi vine s-o manc

Dee said...

@Andra: Yes!!!
@Lexie: Da, Andra facea pe centralista ca toata lumea o suna sa ii spuna ca intarzie.

Eu acum, dupa ce m-am uitat la al doilea video realizez ca noi de la fantana cu pesti pana la MC Donald am facut 5 minute :)) la ce aglomerat era...

Andra said...

@Lexie: mereu se intampla asa. daca e ceva toata lumea ma suna pe mine :)) si ms ;))

@Dee: pai lumea mergea aiurea pe 2 sensuri si trebuia sa faci slalom pe acolo ca altfel nu mergea :)) ai vazut si tu ca in momentul in care prindeai o bucata de teren liber faceai un pas si riscai sa te ciocnesti de cineva :)) tre sa mai mergem cand nu e asa aglomerat sa vedem ce se vinde pe la casutze. :D

Lavinia Dance said...

Chiar avem multe sarbatori si este bine, pentru ca sarbatorile ne ajuta sa fim mai zambitori.

Post a Comment