Powered by Blogger.
RSS

26th Golden Disk Awards - Covorul rosu (Prima parte)

Pe data de 11 ianuarie a avut loc cea de-a 26-a editie a premiilor Golden Disk si pentru prima data in strainatate, la Osaka (Japonia) in domul Kyocera.


Festivalul a fost impartit in doua zile, astfel incat pe data de 11 ianuarie s-au premiat realizarile pentru albumele in format normal si a doua zi (12 ianuarie) s-au premiat cele in format digital.


Si cum la asemenea festivaluri vedetele noastre definleaza in tinute specifice pentru covorul rosu am sa arunc o privire fiecaruia si am sa "critic" in modul meu specific alegerea lor.


Super Junior
Toti membrii Super Junior s-au afisat in tinute all-black. Nimic rau pana acum, tinutele all-black nu o sa fie niciodata out pentru covorul rosu. Dar... DAR... Eunhyuk, ce naiba ti-ai pus in cap si cel mai important, DE CE? U gone crazy? U Merilyn Monroe? Pe langa asta m-a mai deranjat si faptul ca nu au avut o tinuta tocmai specifica covorului rosu. Siwon esti ok, Yesung si tu dar scoateti bling bling-ul de la gat, Ryeowook si tinuta ta e ok dar nu pe tine, esti destul de micut si asa. Kyuhyun vad ca te-ai si vopsit roscat vrei sa devii Motanul Incalcat? Donghae ... si Shindong aceasi problema ca si Kyuhyun si ai cumva un tricou sub sacou?


Rainbow
Rainbow, am sa le iau de la stanga la dreapta ca nu le stiu pe nume. Primele patru tinute sunt ok, la primele doua fete s-ar putea sa ma razgandesc in privinta braurilor, dar avand in vedere ca nu am o claritate buna a pozei nu pot sa-mi dau seama exact de materialul rochiilor. A treia fata este cel mai bine imbracata dintre toate. A pastra e acceptabil, insa pe urma...Nu inteleg de ce au simtit designarii nevoia sa adauge vesta aia peste, nu se potriveste ca textura, lungime sau croiala in niciun fel. Penultima fata am impresia ca a fost gandita in jumatati, adica partea de sus respectiv partea de jos. Iar la ultima... nu mai purta ever again o asemenea tinuta daca nu mergi la Zoo si NU vrei sa te confunde lumea cu un strut.


MBLAQ
Ei sunt primul exemplu de "Asa DA". In primul rand au ales ceva elegant ceea ce inseamna ca respecta importanta evenimentului. In al doilea rand croiala, textura, culoare si detaliile sunt alese in functie de fiecare persoana. Imi place cum au incercat sa-i inguste soldurile si sa-i mareasca umerii lui GO, sau cum i-au scos in evidenta corpul lucrat al lui Joon.  Pana si cu Thunder si SeungHo au fost atenti sa le evidentieze gatul lung sau picioarele lungi. Iar Mir si-a pus amprenta cu ochelarii specifici lui.


KARA
Un alt exemplu de "Asa DA" sunt Kara. Nici nu-i de mirare ca au o tinuta exemplara avand in vedere ca au participat la multe premii de la debut si pana acum. Rochiile sunt potrivite evenimentului si mai ales potrivite lor. O singura chestie am de obiectat la Gyuri, ar fi trebuit sa aleaga o croiala care sa ii evidentieze talia, sau daca nu macar sa fi fost mai scurta rochia. Asa o face putin plinuta, desi in cazul ei e ok pentru ca ele sunt ridicol de slabe. De asemenea mi-ar placea daca designarul lor n-ar mai vedea-o pe Hara ca o copila si ar renunta la fluflu-ul de copii ca ii sta mult mai bine cand arata ca un adult.


Jay Park


Who the...? 


What the...?


Yah! Jay Park, what's wrong with you? 


Cum sa mergi imbracat asa pe covorul rosu la Golden Disk Awards? Okey foarte dragut tricoul tau cu mesaj, imi place si geaca. Dar asta este o tinuta pentru cumparaturi la mall, vazut un film la cinema, mers la date cu prietena dar NU pentru covorul rosu. Ai aratat impecabil la "Style Icon Awards", in costumul negru, camasa alba si papion. De ce te-ai imbracat acum asa? Ma superi.


"Asa NU"








Infinite


Infinite. Sapte baieti, toti frumosi si toti la fel. Costumul este clasic, elegant, va sta foarte bine, dar aratati ca trasi la indigo. Parca nu aveti personalitate, gusturi, nu-mi place acest lucru. Si acum facand haz de necaz pana si salutul e in grup.








F(x)



Si iata-le si pe domnitele de la F(x) pe covorul rosu. Arati minunat fetelor. Imi place influenta rock n' roll din tinuta Victoriei, imi place si jacheta Lunei, este exact pata de culoare de care avea nevoie la tinuta ei. Sulli s-a transformat in felina cu ajutorul rochiei ei cu imprimeu, dar marturisesc ca ma dau in vant dupa ghetele ei. Amber, deja m-am obisnuit cu stilul ei, e asa si asa ce a purtat ea la acest eveniment. Geaca este putin prea mare, croiala o face lata si plata iar camasa din cate vad eu simpla doar ca are niste detalii metalice pe guler. Nu sunt tocmai potrivite situatiei dar ma rog. Per total eu zic ca au avut o tinuta ok.

















DalShabet


In continuare fetele de la DalShabet, care pe mine m-au surprins cu alegerile lor vestimentare. Nu stiu daca au apelat la un designer pentru acest eveniment sau cat de specializat este acest designer, insa, sincer tinutele lor arata ca niste incercari esuate ele unor studenti soon-to-be designeri. Nu cred ca mai e nevoie sa spun ce si unde e gresit avand in vedere ca nimic nu arata bine, dar cred ca cel mai tare ma irita incaltamintea.




CN Blue
"Asa DA". The guys next door transformati in Fati-Frumosi fara stele la mansarda. Baietii au aratat superb, chiar m-au lasat masca. Imi cam fugeau ochii cand la unul cand la altul cand le analizam alegerile. Si uitandu-ma la ei atat de atent mi-am dat seama ca JongHyun imi aduce aminteste de Jaejoong (JYJ) iar YongHwa de Yoochun (JYJ). Nu stiu de ce, dar costumele astea par inspirate de DBSK, adica si alegerea lui JungShin e ceva ce Yunho ar purta, la fel pentru  MinHyuk cu Junsu sau Changmin. Interesant, sa aibe oare acelasi designer? Hmm...




B2ST


Indigo again? 
Oh common ce e cu tinerii din ziua de azi?
Noroc ca Yoseob si-a pus un alt papion si unii dintre ei au adaugat un accesoriu micut sacoului. Guys, imi pare rau, as fi vrut sa zic despre voi ca sunteti un exemplu bun. Dar nu mi-ati dat ocazia. Pacat T.T




B1A4
Cred ca e prima aparitie a baietilor de la A1B4 pe covorul rosu pe care o vad, va spun de pe acum ca mi-am facut o parere nu tocmai buna. O sa o iau de la stranga la dreapta pentru ca nu le stiu nici lor numele. Primul din stanga cred ca ar avea cea mai ok tinuta dintre toti. L-ar fi intrecut cel din mijloc daca nu si-ar mai fi adaugat lantul, avea destule in jurul gatului. Al doilea baiat din stanga este imbacat de parca este un ahjushii bogat din jocurile Sims, in extrema dreapta se afla tot un ahjushii dar varianta saraca, intre ei aflandu-se vagabondul. Ati ales bine piesele si le-ati combinat pe masura, pentru...teatru.


Apink


Despre APink nu pot sa spun ca au facut o alegere extraordinara dar nici rea. Rochiile sunt dragute, cam scurte dar se accepta. Primul grup de fete all-black, cu exceptia celei de-a treia perechi de pantofi din stanga. Mi-ar fi placut sa vad ceva aranjamente in partea de sus. Parul lung si drept e boring la atatea fete. Am sa zic "Asa DA".




Si cam atat pentru azi, revin in curand cu a doua parte. Mai multe vedete, mai multe critici, mai multa moda. Nu uitati sa lasi un comment cu parerea voastra despre tinute sau criticile mele. See ya~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 comments:

cre-cre said...

Nu stiu ce sa zic, eu am avut surpriza sa vad niste haine oribile la fiecare premiera si pe urma am aflat ca de fapt hainele respective apartin de niste case de moda foarte cunoscute.

Artistii niciodata nu-si aleg tinutele. Asta o stiu sigur. Toate hainele pe care le poarta inclusiv cele de la aeroport (airport fashion cum o numesc ei) sunt alese cu "mare grija" de catre managerii si stilistii lor.

In legatura cu Gyuri (Kara), mie imi place rochia si cum ii sta. Culmea, eu am impresia ca ea e printre singuri idoli care are o greutate corespunzatoare (total opusul lui Hara care e super slaba).

Dee said...

@Cre: Stiu ca artistii nu-si aleg singuri tinutele si ca le primesc de la case de moda, dar eu pe stylistii sau designerii care le pun sa le poarte nu-i inteleg. Adica tu ca designer nu doar creezi rochia, dar te si gandesti pe ce fel de corp ar sta bine. Mi se pare urat din partea lor sa le oblige sa poarte o rochie care nu le avantajeaza. Cat despre Gyuri, da, ea chiar are o greutate normala, dar nu o avantajeaza rochia aia.

Andra said...

ok mai rau ca Jay Park nu se poate :))macar daca isi lua costumul cu care a fost la cealalta premiera. well~ treaba lui :))
in legatura cu Jonghyun chiar zilele trecute ma uitam la noul videoclip CN Blue si nush cum ma uitam la el si la un moment dat eram: >.> seamana cu jj aici =)) deci mda...:)) se pare ca nu sunt singura care a observat xD

Lexie said...

dap, si mie imi plac mblaq XD b2st si infinite sunt cam awkward.. arata ca niste pinguini XD

Dee said...

Pinguini =))))) buna observatie :))

Post a Comment